" />
Hortensiavej 12, 1., 1857 Frederiksberg C

SMUK VILLALEJLIGHED MED FRANSK ALTAN OG PRIVAT HAVESTYKKE I DEN SYDVENDTE HAVE PÅ STILLE VILLAVEJ VED ROSENHAVEN!

Hortensiavej er en stille lukket villavej beliggende imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé - og er dermed en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C. For enden af vejen har man Rosenhaven, som er smuk og betagende på alle årstider. Rundt om hjørnet finder man Gammel Kongevej, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er indenfor gå-afstand, ligesom Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé. Metroen ligger ca. 350 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Ejendommen er opdelt i 3 ejerlejligheder og fremstår utrolig smuk og velholdt med parkeringspladser foran ejendommen. Alle vinduer i lejligheden er skiftet i årene 2021-2022, alle vandrør er skiftet til rustfrit stål i 2019, delvist udskiftet elektricitet og nyt dørtelefonanlæg i 2022. Sælger har renoveret lejligheden med løsninger, der har forvandlet den oprindelige lejlighed, med det lille køkken, til en moderne og funktionel herskabslejlighed, hvor hjertet i lejligheden er det store lækre køkken/alrum fra Svane, der er flyttet ind i spisestuen. Herfra er der franske døre igennem alle 3 stuer en suite, som giver et vidunderligt lysindfald igennem lejligheden - ikke mindst fra den nye franske altan mod syd, der blev opsat i 2021. Planløsningen er optimal med ingen spildplads og mulighed for 3 soveværelser. Alle steder er der smukke stuklofter og originale plankegulve.

Kælderen er tør og anvendelig med fælles vaskekælder med egen vaskemaskine og tørretumbler, fælles værksted og eksklusiv brugsret til et dejligt kælderrum på ca. 25 kvm, som sælger p.t. anvender til kombineret opbevaring og kreativitetsrum. Den dejlige have vender stik syd, og solen kan derfor nydes i fulde drag fra tidlig morgen, til solen går ned bag byens tage hen under aftenen. Haven er delvist opdelt. Lejligheden har sit eget private terrasseområde i haven, mens græsarealet er fælles for de 3 lejligheder.

Dette er en utrolig flot og imponerende herskabsejendom - en stille oase i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg.

Velkommen til Hortensiavej 12.