" />
Lykkesholms Allé 4A, 4. tv., 1902 Frederiksberg C

IMPONERENDE - LUKSURIØS - ENESTÅENDE I ENHVER HENSEENDE.

NÅR DIT HJEM BLIVER EN LIVSSTIL!

Denne imponerende lejlighed ligger i en ejendom med en mindst lige så imponerende adresse. De små hyggelige sideveje til Gammel Kongevej er blandt det aller mest ægte Frederiksberg. Lykkesholms Allé er en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne døre og vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Den herskabelige ejendom med den hyggelige, velplejede have blegner nærmest, når man træder indenfor i lejligheden. Sælger har gennemrenoveret lejligheden i 2020 - ja, den er nærmest genfødt - og der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Væggen imellem køkken og pigekammer er fjernet og hjertet i lejligheden er i dag det store køkken/alrum, hvorfra der er udgang til lejlighedens solrige altan med udsigt over villakvarteret på Sankt Knuds Vej. Man bliver forblændet af den kompromisløse istandsættelse, der er gennemsyret af kvalitet. Det lækre køkken/alrum med integreret bænk er selvfølgelig fra Handcrafted Interior i malet eg, bordplade o Grigio Billiemi marmor fra Italien, Quooker i bruneret messing og hårde hvidevarer fra Miele. Den kombinerede vaskemaskine/tørretumbler er fra Electrolux. Det overdådige badeværelse er med marmorklinker, sanitet og armaturer fra Aquadomo og naturligvis med gulvvarme.

Overalt i lejligheden er der lækre sildebensparket i eg uden dørtrin, som giver fornemmelsen af en gennemført perfektionisme, som fortsætter som den røde tråd igennem hele lejligheden. Planløsningen er gennemtænkt, idet man har bibeholdt muligheden for 3 soveværelser eller blot flere stuer en suite.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og har en opsparing/grundfond indeholdt i fællesudgifterne. I 2019 fik ejerforeningen foret faldstammerne, ligesom opgangen blev nænsomt renoveret i 2021. Opgangen er en smuk oplevelse i sig selv. Udgiften til begge dele blev afholdt af foreningens opsparede midler. Til ejendommen hører et stort og hyggeligt gårdmiljø med fælles havemøbler og legeaktiviteter til de mindste, hvor man kan få græs under fødderne og nyde de varme sommeraftener.. Det er tydeligt at se, at det er en ejerforening, hvor alle er enige om at holde ejendommens fællesarealer pæne og ordentlige. Lejligheden har brugsret til 2 loftrum.

Velkommen til Lykkesholms Allé 4A - Penthouse.