Grøndalsvej 63, st., 2000 Frederiksberg

FLOT VILLA TIL ISTANDSÆTTELSE I FEMTE JUNI PLADS KVARTERET!

Villa eller villalejlighed - du bestemmer.

Området ved 5. Juni Plads er et af de mest eftertragtede og eksklusive villakvarterer på Frederiksberg. Frem til 1900-tallet blev området brugt til landbrug. Nu er der parker, grønne områder og legeplads i stedet for og området er præget af flotte pragtvillaer fra århundredeskiftet. Trafikken er minimal, roen er iørefaldende, og der er masser af børn på vejen at lege med. Tætteste Metro er Lindevang Station på Dalgas Boulevard, som er en kort gåtur herfra.

Ejendommen fremstår utrolig flot og indbydende. Det er en villa, man lægger mærke til, når man tager sin gang igennem Grøndalsvej. Ejendommen består af 2 villalejligheder, som begge sælges nu. Lejlighederne sælges som dødsbo og istandsættelse må påregnes. For begge lejligheder gælder det, at der er fælles brugsret til den dejlige parklignende have, som er utrolig velanlagt med frugttræer, buske og en flot gammel beplantning. Det tager årevis at få sådan en have.

Lejligheden på 1. sal får eksklusiv brugsret til 2. salen, mens stuelejligheden får eksklusiv brugsret til en stor del af kælderen. Nærmere forklaring følger ved fremvisning.

Ved spørgsmål om sammenlægning af lejlighederne til en hel villa, kan jeg kontaktes på 33 26 33 00.

Velkommen til Grøndalsvej 63.