" />
Øster Farimagsgade 81, 1. tv., 2100 København Ø

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR HERSKABSLEJLIGHED VED SØERNE MED PRAGTFULD SOLRIG TERRASSE!

Lejligheden er beliggende på det populære og hyggelige Østerbro med udsigt til Holmens Kirkegård og i gå-afstand til både det lækre indkøbsstrøg på Ndr. Frihavnsgade og Østerbrogade, hyggelige kaffebarer, gastronomiske oplevelser og dejlige grønne områder som Østre Anlæg, Søerne og Kastellet. Af offentlig transport kan bl.a. nævnes metro ved Trianglen, som nemt og bekvemt tager dig rundt i byen.

Sælger har flyttet køkkenet fra det bageste rum i lejligheden ind i spisestuen, så der i dag er opstået et lækkert nyt køkken/alrum fra 2019, som kombinerer den originale herskabelighed med det moderne og funktionelle. Fra køkkenet er der direkte adgang til den dejlige terrasse, hvor solen kan nydes, mens man lytter til den betagende stilhed. Det er svært at forestille sig, at de stille oaser findes, når man befinder sig midt i byen. Træet udenfor altanen sikrer privatliv, og er beskåret sådan, at solen rammer altanen om eftermiddagen. De mange soveværelser kan nemt re-etableres til flere stuer en suite, hvis man ikke har brug for 5 soveværelser. Stuerne er utrolig hyggelige med originale plankegulve, flotte stuklofter, brændeovn, markant træværk med fyldninger og et pragtfuldt lysindfald. Alt sammen detaljer, der giver den herskabelige stemning.

Den smukke ejendom er opført i 1889 og har et hyggeligt aflukket gårdmiljø, som deles med de øvrige ejendomme i kareen. Via aflåst port er der direkte adgang til Søerne, som benyttes dagligt af ejendommens beboere. Gården fremstår hyggelig, pæn og velholdt, og ejerforeningen, som kun består af denne ene opgang, afholder en årlig arbejdsdag uden pligt til at deltage. Hvis man har lyst, er der et rigtig godt socialt miljø i foreningen.

Den lokale skole hedder Øster Farimagsgade Skole og ligger i tæt afstand, så børnene selv kan gå i skole. Dette er en rigtig flot og stemningsfuld lejlighed i hjertet af Østerbro.

Velkommen til Øster Farimagsgade 81.