Finsensvej 5B, 5. th., 2000 Frederiksberg

LEJLIGHED MED ELEVATOR OG VESTVENDT TERRASSE I KRYSTALGÅRDEN.

Krystalgården er navnet på den ejerforening, der består af Finsensvej 5-13 - ialt 216 lejligheder, der blev opført i 1969. Ejendommen har elevator og er yderst funktionelt indrettet. Til ejendommen hører grønne arealer, hvor der også er plads til de mindste, gode parkeringsforhold på terræn og i privat p-kælder, hvor der er mulighed for at leje en p-plads.

Ejendommen ligger godt placeret på Frederiksberg i gåafstand til gode indkøbsmuligheder, offentlig transport, kulturelle oplevelser og grønne områder - fx. Frederiksberg Have, som præsenterer sig smukt året rundt. Metroen på Ndr. Fasanvej er kun ca. 400 meter herfra, så man nemt og bekvemt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Lejligheden ligger på 5 sal og har dermed en pragtfuld udsigt over byen. Til begge sider er der en dybde i udsigten, og fra den store dejlige terrasse, som vender mod vest, kan solen nydes i fulde drag, til den går ned ud på aftenen.

Planløsningen er optimalt udnyttet med god skabsplads, 2 soveværelser, gæstetoilet, badeværelse og et dejligt køkken med en lille spiseplads. Stuen, hvorfra der er udgang til altanen, kan nemt rumme både sofa- og spisearrangement.

Dette er en af de bedst beliggende lejligheder i ejerforeningen på grund af de omkringliggende bygninger og altanens verdenshjørner. Lys og venlig.

Velkommen til Finsensvej 5.