Sankt Thomas Alle 9, 4. tv., 1824 Frederiksberg C

IMPONERENDE HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN OG UDSIGT OVER HAUCHSVEJ!

Sankt Thomas Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg. Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes den nye metro på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Lejligheden fremstår i enhver henseende utrolig flot, velholdt og indbydende. Ved ankomst bemærker man naturligvis straks den dejlige vestvendte altan, hvorfra der er udsigt til grønne trætoppe og den smukke villavej, Hauchsvej, og hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag til solen går ned bag byens tage langt ud på aftenen. Lejligheden er istandsat med gode løsninger og materialer og fremstår klar til indflytning. Sælger har sammenlagt det tidligere pigekammer til køkkenet, således at der er lavet et dejligt stort køkken/alrum fra Svane fra 2019 med spiseplads, Quooker, og alt i hårde hvidevarer. Samtidig blev der lagt smukke sildebensparketgulve i hele køkkenet, så det matcher de smukke gulve i stuerne. Der er et pragtfuldt lysindfald fra begge sider og den frie udsigt over Hauchsvej og ejendommens smukke fællesareal er yderst betagende. Vinduerne er fra hhv. 2010/2014 - dog er døren til altanen fra 2015, hvor altanen også blev opført.

Det lækre badeværelse er fra 2011 og er opført med et let og elegant badeområde i glas. Yderligere er der et vindue, så det er nemt og effektivt at få luftet ud efter badet. Hele lejligheden er renoveret med respekt for den oprindelige herskabelige stil kombineret med en lækker moderne funktionalitet. De smukke stuklofter, sildebensparket / plankegulve og flotte fyldningsdøre understreger den charmerende herskabelighed, som fortsætter som den røde tråd igennem hele lejligheden.

Foreningen råder over stort parkeringsområde, hvortil der for foreningens medlemmer er gratis parkeringsmuligheder. Desuden et hyggeligt fælles gårdmiljø med fælles havemøbler, hvor man kan få græs under fødderne og nyde de varme sommeraftener. Lejligheden har brugsret til et loftrum.

Velkommen til en perle af en lejlighed på Sankt Thomas Allé 9.