Sankt Thomas Alle 10, st. tv., 1824 Frederiksberg C

IMPONERENDE HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN PÅ SELVE SANKT THOMAS ALLÉ.

Sankt Thomas Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg. Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes den nye metro på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Lejligheden er beliggende i en høj stuelejlighed og fremstår i enhver henseende utrolig flot, velholdt og indbydende. Ved ankomst til lejligheden bemærker man straks den pragtfulde smukke og herskabelige stue / køkken-alrum med direkte udgang til altanen, hvor solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen. Altanen blev opsat i 2017 og fungerer som en ekstra stue om sommeren. Året rundt har man den dejligste udsigt til ejendommens smukke parklignende have med æble- og syrentræer, som står som et sjældent malerisk grønt billede. Det er en pragtfuld udsigt at have. Sælger har tidligere talt med kommunen om mulighed for at lave en trappe fra altanen til haven, hvilket de var positive stemt overfor.

Lejligheden er istandsat af sælger med lækre løsninger og materialer og fremstår klar til indflytning. Overalt er der smukke massive sildebensparket uden dørtrin fra 2021, radiatorskjulere fra 2021, køkkenet er fra 2015 med fronter fra Reform fra 2018 og er opført i enkle og elegante materialer med armatur fra Vola. Både gæstetoilet og badeværelse er smagfuldt renoveret i 2019 med glaserede lavasten fra Made A Mano, armaturer fra Vola og Tapwell samt snedkerlavet badeværelsesmøbel og vask i corian. På badeværelset blev der indsat et toilet, der ikke var i forvejen, så der blev skabt et fuldendt badeværelse med vindue samt gæstetoilet i entréen. Hele lejligheden er renoveret med respekt for den oprindelige herskabelige stil med genskabte imponerende stuklofter og flotte fyldningsdøre.

Til ejerforeningen hører et dejligt parklignende gårdmiljø med gamle frugttræer, bede til krydderurter og masser af plads til at lege og bare nyde de lange sommeraftener. Lejligheden har eksklusiv brugsret til aflåst kælderrum samt fælles aflåst cykelkælder.

Velkommen til Sankt Thomas Allé 10.