Frederiksberg Alle 27B, 4. 4., 1820 Frederiksberg C

PENTHOUSE I 2 PLAN MED ELEVATOR OG DEJLIGT GÅRDMILJØ PÅ SELVE FREDERIKSBERG ALLÉ!

Vi er på selve Frederiksberg Allé. Her befinder man sig vitterligt på det allermest grønne og det allermest ægte Frederiksberg - med et skønt kig til den smukke og karakteristiske Allé. Området er et af de mest attraktive adresser på Frederiksberg. Herfra er man i gå-afstand til alle de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på Frederiksberg C - bl.a. Promenaden, som er et besøg værd, det kulturelle liv på selve alléen, mens man for enden af Frederiksberg Allé finder Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler. Metro ligger lige om hjørnet, som bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen og til lufthavnen.

Sælger har istandsat lejligheden med lækre materialer og løsninger igennem de senere år. Det smukke sildebensparketgulv giver et smukt og ensartet udtryk igennem lejligheden. Det dejlige køkken med Quooker og spiseplads er fra Invita og er opført med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Der har været fokus på planløsning og lysindfaldet i lejligheden, som har medført lette og elegante løsninger i glas. Lejligheden er indrettet med 4 soveværelser, men kan nemt ændres til det behov, man måtte have, da der er adskillige lette vægge. Lejligheden er i 2 plan. På øverste plan finder man det smukkeste tårnværelse med en udsigt over Frederiksberg Allé, som de fleste kun drømmer om at opleve.

Ejendommen er opført i 1881 og fremstår som en smuk og klassisk herskabsejendom. Indenfor er ejendommen renoveret i 1993, og man har i den forbindelse formået at kombinere det gamle herskabelige og det moderne og funktionelle, da ejendommen bl.a. har fået elevator. Til ejendommen hører et dejligt gårdmiljø, hvor de lange sommeraftener kan nydes i fulde drag, Lejligheden har brugsret til kælderrum.

Flot, lys og indflytningsklar lejlighed på toppen af Frederiksberg - Velkommen til Frederiksberg Allé 27B.