Sankt Thomas Alle 12, 3. tv., 1824 Frederiksberg C

HERSKABSLEJLIGHED MED 2 SOLRIGE ALTANER OG ET PRAGTFULDT GÅRDMILJØ PÅ SELVE SANKT THOMAS ALLÉ.

Sankt Thomas Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg. Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes den nye metro på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Ved ankomst bemærker man straks de 2 solrige altaner på hver sin side af ejendommen, hvorfra der er udsigt til grønne trætoppe og den smukke allé - og hvor solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen til solen går ned bag byens tage. Altanen mod øst blev opsat i 2017. Lejlighedens mange originale detaljer er smukt bevaret - herunder de oprindelige plankegulve, smukke stuklofter, herskabelige fløjdøre og markeret træværk med fyldninger. Det er vedtaget i ejerforeningen, at vinduerne mod gaden skal renoveres eller udskiftes. Sælger har bestilt udskiftning af sine vinduer mod gaden. Udgiften hertil udgør ca. kr. 50.000 og afholdes af sælger.

Ejendommens beboere er en god kombination af unge såvel som ældre. Til ejerforeningen hører et dejligt gårdmiljø, som bliver flittigt brugt af beboerne. Lejligheden har eksklusiv brugsret til aflåst kælderrum samt fælles aflåst cykelkælder. Den bevaringsværdige ejendom er fra 1914 og fremstår utrolig flot og markant i bybilledet på hjørnet af Gammel Kongevej og Skt. Thomas Allé.

Velkommen til Sankt Thomas Allé 12.