Trekronergade 15B, 1., 2500 Valby

LUKSURIØS PENTHOUSE MED 64 KVM. TERRASSE I FORFATTERKVARTERET - NÅR ORD ER OVERFLØDIGE....

En sjælden gang imellem er ord overflødige. Sådan har jeg det, når jeg skal præsentere denne ejendom. Ikke nok med at ejendommen er smuk og velholdt, så tiltrækker den også nysgerrige og beundrende blikke fra forbipasserende, der undrer sig over, at denne ejendom, der tidligere blev anvendt til erhverv, kunne gennemgå en forvandling, hvor en moderne funktionalitet var i højsædet, mens den originale æstetik udvendigt blev bevaret. Igennem hele renoveringen, som fandt sted i 2017, har jeg fulgt med i beundring - og der skal meget til. Dette er en lejlighed i særklasse.

Lejligheden fremstår som sagt nyrenoveret i 2017, hvor alt blev lavet. Det store køkken/alrum er hjertet i lejligheden, og solen står flot ind igennem de store vinduespartier. I 2021 har sælger dog opført køkken-øen, som er et lækkert pift og samlingssted for familie eller gæster. Det lækre og luksuriøse badeværelse er opført med store klinker, gulvvarme og en let og elegant bruser i glas. Vinduer er skiftet i 2017, hvor terrassen også blev bygget. Herfra kan man nyde solen hele dagen fra tidlig formiddag til den går ned mod vest bag byens tage ud på aftenen. Sælger har opført det fineste orangeri på terrassen, som kan benyttes til både plantning, eller man kan nyde de tidlige forårsdage, hvor solen hurtigt varmer orangeriet op.

Ejendommen ligger i et hyggeligt villakvarter, som sammen med villavejene Bjørnsonsvej og Strindbergsvej hører til Forfatterkvarteret. Til trods for den centrale beliggenhed overraskes man af fuglekvidren, store villaer og en ro, som man ikke havde forventet. Byens puls synes pludselig langt væk. Til ejerforeningen hører en dejlig grøn have foran huset, private pulterrum i kælderen, overdækkede cykelskure samt en aflåst cykelkælder / barnevognsrum.

Dette er en perle af en ejendom, der sjældent udbydes. Velkommen til Trekronergade 15B - penthouse!