Mariendalsvej 70, 1. th., 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN.

Den smukke ejendom er en del af Fuglebakkekvarteret og ligger imellem Duevej og Fuglebakkevej. Fuglebakkekvarteret er et roligt og stemningsfyldt villakvarter på Frederiksberg, hvor børnene leger på vejene, og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er primært præget af de populære arkitekttegnede rækkehuse, smukke villaer og de mange grønne områder. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole. En gang imellem kommer en lejligheden til salg i kvarteret - og det er den, vi skal tale om nu.

Ejendommen er opført i 1930, hvor herskabeligheden var tydelig og markant samtidig med, at renheden i udtrykket var begyndt at blive arkitektens foretrukne. Til ejendommen hører et eventyrligt gårdmiljø, hvor de mindste kan få græs under fødderne, med bl.a. fodboldmål, trampolin, gynge, legehus - og selvfølgelig også borde og bænke, så de lange sommerdage og -aftener kan nydes i fulde drag i alle aldre.

Sælger har renoveret lejligheden i årene 2018/19, og det på en måde som kombinerer den originale herskabelighed med en moderne funktionalitet. Overalt er de originale plankegulve bevaret, stuklofterne står imponerende og markante, træværket er flot og velholdt, køkkenet er udskiftet og fremstår indbydende og rent i udtrykket med bordplade af Bornholmsk skifer, en lille spiseplads, god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er en historie for sig selv. Det fremstår totalrenoveret fra A-Z med nye rør og faldstamme, gulvvarme og armaturer fra Vola - utrolig flot.

Hjertet i lejligheden er den dejlige altan, som vender stik syd og har en fri og ugenert udsigt ud over kvarteret og Kristian Zahrtmanns Plads, som de fleste kun drømmer om at have. Herfra kan solen nydes i fulde drag fra tidlig morgen, til solen går ned mod vest ud på aftenen. Ejerforeningen har netop afsluttet en facaderenovering og indenfor en årrække er både vinduer og tag udskiftet - dog før sælgers ejertid. Ejendommen fremstår - ligesom lejligheden - derfor utrolig flot, velholdt og indbydende.

Velkommen til Mariendalsvej 70.