Sankt Thomas Alle 14, 3. tv., 1824 Frederiksberg C

IMPONERENDE HERSKABSLEJLIGHED MED 2 SOLRIGE ALTANER PÅ SELVE SANKT THOMAS ALLÉ.

Sankt Thomas Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg. Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes den nye metro på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Ved ankomst til lejligheden bemærker man straks den pragtfulde smukke altan mod gården, hvor solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen. Altanen blev opsat i 2019 og fungerer som en ekstra stue om sommeren. Året rundt har man den dejligste udsigt til ejendommens smukke parklignende have med æble- og syrentræer, som står som et sjældent malerisk grønt billede. Denne lejlighed har altan på begge sider af ejendommen og allerede om eftermiddagen kan solen nydes mod vest til langt ud på aftenen, mens man kan nyde udsigten til by-livet, Gammel Kongevej og den smukke Allé.

Lejligheden er istandsat af sælger med de lækreste løsninger og materialer. Overalt er de originale plankegulve bevaret, som ejendommen er født med. Gulvet har været pillet op for at fjerne indskudsler, isolere på ny samt etablere gulvvarme i alle rum - dog ikke walk-in-closet. Der er udskiftet elektricitet med lysdæmpere og højtalerledninger er indfræset til køkken, stue, soveværelse og badeværelse. Det lækre køkken/alrum er hjertet i lejligheden. Her indtager gæsterne sine pladser før middagen med et glas vin i hånden, mens dørene står på vid gab til den dejlige altan og maden laves færdigt på det lækre gaskomfur fra Smeg. Det eksklusive badeværelse er udført med gulvvarme, håndklædeholdere og kroge i massiv messing og en dejlig stor bruseniche. Bag ved soveværelset er det gemte walk-in-closet, som også bare kan benyttes til opbevaring. Her er vaske/tørremaskine fra AEG instaleret, så man har den af vejen - men stadig lige ved hånden.

Dette er en gennemrenoveret lejlighed med en så gennemført finish, som jeg alt for sjældent oplever. Intet er overladt til tilfældighederne - der er tænkt over alt. Det er en fornøjelse at gå igennem lejligheden og nyde de mange smukke detaljer.

Til ejerforeningen hører et dejligt parklignende gårdmiljø med gamle frugttræer, bede til krydderurter og masser af plads til at lege og bare nyde de lange sommeraftener. Lejligheden har eksklusiv brugsret til aflåst kælderrum samt fælles aflåst cykelkælder.

Velkommen til Sankt Thomas Allé 14.