Erik Menveds Vej 3, 1. th., 1965 Frederiksberg C

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ALTAN PÅ STILLE SIDEVEJ VED SØERNE

Ejendommen ligger tilbagetrukket på en stille lukket sidevej til Rosenørns Allé - midt på det dejlige indre Frederiksberg C. Til trods for den centrale beliggenhed er her en dejlig fred og ro, man ikke havde forventet midt i byen. Ejendommen ligger i gå-afstand til både Søerne og Landbohøjskolens smukke have, som er et besøg værd på alle årstider. Nærmeste metro er ved Forum, som ligger få minutters gå-gang fra hoveddøren, ligesom man kan opleve gode indkøbsmuligheder, vinbarer, restauranter og kaffebarer i nærmiljøet.

Lejligheden fremstår utrolig pæn og velholdt med en bevaret originalitet kombineret med en moderne funktionalitet. Køkkenet er holdt i hvide elementer og fra spisestuen er der udgang til lejlighedens altan, hvor aftensolen kan nydes og hvor udsigten til de store grønne træer er som et maleri ud i Frederiksbergs grønne natur.

Planløsningen er imponerende med 2 soveværelser, 2 stuer en suite og det dejlige store køkken. Badeværelset er ligeledes af nyere dato og indrettet utrolig godt med en god bruseplads.

Til ejendommen hører et hyggeligt gårdmiljø med borde og bænke og gode muligheder for at hele familien kan nyde de lange sommeraftener i fulde drag.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed - fremstår indflytningsklar - på en dejlig adresse midt på det dejlige Frederiksberg C.

Velkommen til Erik Menveds Vej 3.