Frydendalsvej 30A, 2., 1809 Frederiksberg C

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR PENTHOUSE MED 2 TERRASSER I CARLSBERGHUSET PÅ FRYDENDALSVEJ!

Den smukke ejendom, som blandt de lokale omtales Carlsberg-husene, hørte oprindeligt til Carlsberg Bryggeriet og havde tidligere status som erhverv. I 2005 blev ejendommen renoveret og opdelt i ejerlejligheder. Ejerforeningen består i dag af 9 lejligheder - 4 i nr. 28 og 5 i nr. 30. Ejendommen er beliggende på en af de mest populære adresser på indre Frederiksberg C - selve Frydendalsvej. Herfra er man i gå-afstand til Frederiksberg Have, Søndermarken, tennisbanerne på Pile Allé samt de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på bl.a. Gammel Kongevej og Værnedamsvej samt det kulturelle miljø på og omkring Frederiksberg Allé.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt og ejerforeningen er yderst veldrevet. Til ejendommen hører den dejligste have, som er bevaret med gamle smukke træer og er møbleret med fælles havemøbler. Når kirsebærtræet er i flor og græsset står grønt, fornemmer man slet ikke, at man befinder sig midt i byens smørhul. Det er tydeligt at se, at man er enige om at holde det pænt, ordentligt og indbydende i ejerforeningen - uanset om man er i haven eller i opgangen.

Lejligheden ligger øverst oppe i ejendommen og er indbegrebet af en hverdag i luksus. Den fremstår utrolig flot og indbydende med et pragtfuldt lysindfald fra alle verdenshjørner og en udsigt over det grønne Frederiksberg, der er betagende i enhver henseende. På de 2 terrasser kan solen nydes fra tidlig morgen, til solen går ned bag byens tage ud på aftenen. Alle kvadratmeter er udnyttet på fineste vis med en indretning, der indbyder til gode stunder med venner og familie. Morgensolen står flot ind i soveværelset og en sommerdag med altandørene åbne, er det næsten ikke til at tro, at man vågner op midt i byen. Lejligheden besidder en herlighedsværdi, som er helt særlig - lige fra man træder ind i haven og den smukke opgang.

Velkommen til Frydendalsvej 30A, Penthouse.