Martensens Alle 4A, st. tv., 1828 Frederiksberg C

SMUK HERSKABSLEJLIGHED MED MULIGHED FOR ALTAN PÅ STILLE SIDEVEJ PÅ FREDERIKSBERG C.

Ejendommen er beliggende på en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C - selve Martensens Allé, som er en sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé. Martensens Allé er en lille perle på Frederiksberg C. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer - og man er i gå-afstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes bus og den nye metro på Frederiksberg Allé. Herfra er man på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Flot klassisk ejendom fra 1896 med præsentabel opgang og smukke dekorerede vinduer. Ejendommen er gennemgående renoveret i 2008 med bl.a. nyt skifertag, nye termovinduer og renovering af facaden. Der er ikke gæld i ejerforeningen. Ejerforeningen, som består af 3 opgange, er utrolig velfungerende. Det er beboere, der vil ejendommen det bedste, og som holder af, at der er pænt og ordentligt. Til ejendommen hører en dejlig gårdhave med terrasser, grill, havemøbler fra Skagerak samt legehus, gynger og sandkasse til de mindste. Der er endvidere god plads til cykelparkering og en fælles garage i gården til barnevogne.

Lejligheden er utrolig flot istandsat med sildebensparket, radiatorskjulere, udskiftet el i alle vægge, nyt badeværelse fra 2022 med gulvvarme, spejl med lys og varme, så det ikke dugger, egetræs skuffer, og indbygget brusearmatur fra Grohe. Udluftningen er automatisk og aktiveres ud fra luftfugtighed. Flot køkken fra 2019 med skuffer i fingertappet eg og med fronter i eg, induktionskomfur fra Gaggenau, Grohe armatur med kogefunktion og gulvvarme. Lejligheden indeholder alle de herskabelige detaljer, man håber og forventer, der er i en gammel herskabslejlighed, herunder smukke stuklofter og høje paneler. Yderligere har sælger fået lavet radiatorskjulere, som giver et ekstra herskabeligt præg til lejligheden. I soveværelset er der opført en skabsvæg, som er udført af snedkeren, Jesper Holm. Her er vaskesøjlen let og elegant gemt af vejen. Skabet medfølger naturligvis i handlen.

Bemærk at ejerforeningen netop har afsluttet et altanprojekt mod gården. I den forbindelse oplyser sælger, at der vil være mulighed for at få altan ud fra soveværelset. Der skal dog ansøges hos ejerforeningen og kommunen først. Mere info herom ved en fremvisning.

Dette er pragtfuld lejlighed på en adresse som de fleste kun drømmer om at komme til at bo på. Velkommen til Martensens Alle 4, Frederiksberg C.