Skovbogårds Allé 11A, 1., 2500 Valby

HERSKABELIGHED OG MODERNE FUNKTIONALITET I SMUK PALÆEJENDOM I CARLSBERGKVARTERET!

Der er sket meget, siden Carlsbergkvarteret gennemgik sin transformation fra landbrugsjord til et kvarter præget af store villaer. Selv om bryggeriet Carlsberg lå der først, har hverken brygger Jacobsen den ældre eller yngre, nogensinde ejet den jord, hvorpå villakvarteret opstod. Det gjorde til gengæld den driftige proprietær på Bjerregården, J.C. Ostenfeld. Han stod selv som bygherre på de 11 første villaer, men nøjedes siden med at sælge byggegrundene. Fra starten af 1800-tallet og i de første årtier af 1900-tallet skød den ene arkitektperle op efter den anden. I dag regnes Carlsbergkvarteret for et af landets smukkeste og arkitektonisk mest interessante. Kvarteret og de smukke alléer taler for sig selv. Med Søndermarkens smukke have i ryggen og en grøn oase af gamle træer og smukke villaer foran sig, er det en ganske særlig stemning, der rammer, mens roen er iørefaldende.

Lejligheden ligger på 1. sal i en smuk og karakteristisk palæejendom fra 1915, der består af 3 lejligheder. Ejendommen blev gennemrenoveret i 2018 med de lækreste materialer og løsninger, som lejligheden fortjente. Det lykkedes at skabe en helt igennem vellykket kombination af det gamle klassiske og det moderne og funktionelle. Lejligheden fremstår lys og indbydende og de store stuer og køkken/alrummet inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i godt selskab.

Lejligheden er indrettet med et lækkert, indbydende kvalitetskøkken fra Køkkensnedkeren, hvor alt er lavet på mål på et snedkeri i Østrig. Køkkenet er udført i røget eg med bordplade i Quarsite ved kogepladen, som tåler alt fra syre til varme og er stærkere end marmor og granit. Quookeren er den nyeste version i rustfrit stål med 5 forskellige slags vand. Vin og kaffestationen er udført i Corian og med 2 vinkøleskabe. Gulvet er lavet af blødt epoxy med gulvvarme og er utrolig behageligt at gå på. Overalt er der udskiftet elektricitet, vægge er fuldspartlet, og der er indlagt fiber (500 gb). Hjertet i lejligheden er den store stue, hvorfra der er et pragtfuldt lysindfald og udgang til den solrige terrasse, hvorfra lyset, roen og udsigten kan nydes i fulde drag. I stuen blev de gamle gulve taget op, alle niveauforskelle blev udlignet, og der blev lagt nye sildebensparketgulve i eg. Lejligheden har 2 badeværelser. Det ene er bevaret med terrazzo og hvide klinker, mens det andet blev totalt istandsat. Alt blev revet ned og bygget op igen. Alle installationer blev udskiftet, og der blev etableret gulvvarme. Badekarret blev lavet på et plateau med kig til stjernerne. Alle armaturer er fra Vola i rustfri stål, mens badeværelsesmøbler er fra Køkkensnedkeren med bordplade i Corian. Fra gulv til loft er der skabe til opbevaring og med vaskesøjle og vasketøjsortering.

Man har brugsret til et skur i gården, 2 brændeskure og et depotrum i kælderen. Haven tilhører lejligheden i stuen, som er ejet af Valby Sogns Menighedsråd, men må benyttes af de 2 andre lejligheder, når der ikke er arrangementer i Menighedsrådet. Dette har der i sælgers ejertid været ca. 15 gange om året.

Dette er en helt særlig lejlighed med en istandsættelse, der ligger langt over det sædvanlige. Velkommen til Skovbogårds Allé 11!