Magnoliavej 44, 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD VILLA MED EN EVENTYRLIG HAVE - CHARMERENDE - ENESTÅENDE - INDFLYTNINGSKLAR - EN OASE MIDT I BYEN.

Magnoliavej er beliggende i et område af Frederiksberg, der i daglig tale kaldes Blomsterkvarteret. Området er et lukket villakvarter, hvor børnene leger på vejen og byens puls og støj synes langt væk. Som nabo til Blomsterkvarteret har man både Søndermarken og Zoologisk Have, og indenfor gå-afstand er Frederiksberg Have beliggende med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler. Carlsbergbyen, Valby Langgade, Vesterbrogade og Gammel Kongevej giver gode muligheder for indkøb og gastronomiske oplevelser.

Sælger har totalrenoveret ejendommen - og der er virkelig tale om en totalrenovering på alle tænkelige måder. Taget er skiftet og efterisoleret, facaderne er renoveret, alle oprindelige vinduer er renoveret, de øvrige vinduer og hoveddøren er skiftet, det lækre snedkerkøkken er opført med god skabsplads, armatur fra Vola og en lille hyggelig spiseplads. Kælderen er udgravet, der er støbt nyt terrændæk inkl. isolering, der er lagt gulvvarme, omfangsdræn på alle husets sider samt udvendig efterisolering. Listen er ikke udtømmende. Det er mildest talt en imponerende renovering, sælger har foretaget. Indretningen er ligeledes gennemført med 4 soveværelser på 1. sal, dejlig stor stue med udgang til terrassen og en underetage, der er usædvanlig god og anvendelig. Har man brug for flere kvm, kan der formentlig bygges til, da bebyggelsesprocenten, der er gældende for området, ikke er udnyttet.

Den dejlige villa er omgivet af en eventyrlig have med gamle frugttræer, det smukkeste magnoliatræ, alverdens muligheder for selvforsynende frugter, små kroge, hvor børnene kan gå på eventyr og en bålplads, hvor familien mødes. Og så er der selvfølgelig gjort plads til både trampolinen og fodboldbanen. Haven er på alle måder ubeskrivelig. Det er som at ankomme til en eventyrverden. Da haven vender stik syd, kan solen nydes hele dagen - fra de tidlige morgentimer til ud på aftenen i sommermånederne. Her er en udsøgt fred og ro. Oplevelsen og følelsen af lys, luft og og privatliv er ikke til at tage fejl af.

Dette er en enestående villa på Dit & Mit Frederiksberg. Velkommen til Magnoliavej 44.