Smallegade 42, 4. th., 2000 Frederiksberg

SMUK OG GENNEMFØRT HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN VED FREDERIKSBERG HAVE!

Området ved Rådhuset, Smallegade og Frederiksberg Have er utrolig stemningsfuldt på alle tænkelige måder. De omkringliggende gallerier, restauranter og vinbarer indbyder til gode stunder med familien og venner i kulturelle omgivelser, ligesom man er tæt på lækre indkøbsmuligheder, Frederiksberg Biograf, Frederiksberg Bibliotek og ikke mindst Frederiksberg Have, som er et besøg værd på alle årstider. Metro ved Frederiksberg Centret ligger få minutters gå-afstand herfra og bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen og til lufthavnen.

Lejligheden lever op til alt det, man håber, når man ser den smukke ejendom udefra og træder ind ad døren til den herskabelige opgang. Det er på alle måder en gennemført og imponerende herskabslejlighed i enhver henseende. Lejligheden er gennemrenoveret - ja nærmest genfødt - og det på en måde som på bedste vis kombinerer den originale herskabelighed med en moderne funktionalitet. Overalt er der smukke sildebensparket uden dørtrin, vægge er fjernet, stuklofterne fremstår markante, og træværket og de høje paneler sætter kronen på værket med en udsøgt elegance.

Badeværelset fremstår lækkert og indbydende med gulvvarme, moderne mosaikker og armaturer fra Dornbracht. Køkkenet er selvfølgelig fra Handcrafted Interiør med quooker og alt i hårde hvidevarer. Altanen kom på i 2020 og har forvandlet køkkenet til familiens samlingssted i de dejlige sommermåneder. Her kan solen og udsigten over byens tage nydes i fulde drag fra tidlig morgen. Lejligheden vender mod alle de solrige verdenshjørner, og derfor er der et pragtfuldt lysindfald igennem lejligheden fra tidlig morgen til ud på aftenen, hvor solen står flot ind i de smukke stuer. Det skal bemærkes, at lejligheden kun har et enkelt vindue mod Smallegade. Resten af lejligheden vender mod Solvej, og derfor er der en ubeskrivelig ro - selv med åbne døre og vinduer til terrassen og i soveværelserne. Fra den store stue er der en pragtfuld udsigt til Frederiksberg Have, som er et betagende kig på alle årstider.

Til ejendommen hører et hyggeligt børnevenligt gårdmiljø med plads til alle aldre. Ejerforeningen er yderst veldrevet og fremstår flot og herskabelig.

Velkommen til Smallegade 42 - penthouse.