Falkonergårdsvej 4, 1959 Frederiksberg C

SMUK ISTANDSAT VILLA MED PARKLIGNENDE HAVE PÅ FREDERIKSBERG C.

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Rolighedsvej på Frederiksberg C. Falkonergårdsvej blev anlagt i 1870'erne og blev allerede dengang bebygget med de smukke arkitektonisk korrekte villaer, som stadig dominerer vejen den dag i dag. Vejen er lukket for gennemkørsel, og der er derfor kun minimal trafik. For enden af vejen ligger Børnehuset Falkonergården, som er en selvejende kombineret vuggestue og børnehave. Området byder på gå-afstand til både Søerne, Landbohøjskolens smukke have, gastronomiske oplevelser og gode indkøbs- og shoppingmuligheder på Godthåbsvej samt 2 metrostationer ved Forum og Aksel Møllers Have, som bringer dig hurtigt og bekvemt rundt i byen eller til lufthavnen.

Sælger har renoveret ejendommen med lækre løsninger og materialer. Der er etableret lækkert nyt køkken med Quooker Fusion 5 i 1, god skabsplads og en køkken-ø, der inviterer til at familie og venner samles omkring madlavningen. Der er delvist gulvvarme i huset. Radiatorer, rørføring og elektricitet er delvist udskiftet og trappen er specialdesignet med trin i massiv eg. Alle badeværelser/gæstetoilet er renoveret med gulvvarme, armaturer fra Vola og snedkerskabe fra WoodWood. Der er et pragtfuldt lysindfald igennem de smukke stuer, og det lange kig fra stuerne og ud i haven er mildest talt betagende på alle årstider.

I kælderen er der soldrevet varmeblæser og ventilator, der sørger for en konstant ventilation året rundt. Vinkælderen er aflåst og der er utrolig god plads til opbevaring m.m. Bagest i haven er havehuset på ca. 22 kvm. Havehuset er et isoleret og opvarmet anneks med eget forbrændingstoilet og håndvask. Det er utrolig velegnet til en gæste- eller teenageafdeling, men er dog ikke godkendt til beboelse. Man behøver ikke tænke på parkering, for carporten er allerede opført - og der er trukket strøm og forberedt til at installere oplader til en el-bil.

Haven er en historie for sig selv. Det er på alle måder en imponerende oplevelse at tage sin gang igennem den parklignende smukke have. Foran stuerne er der etableret en dejlig stor terrasse, hvor solen og havelivet virkelig kan nydes i fulde drag. Det er en gammel have, som det tager årevis at få. Her er masser af frugter, smukke blomster, massive rhododendron, fire æbletræer, figentræ, troldehassel, troldepil, tempeltræ, magnolia... jeg kunne blive ved. Som om det ikke var nok, er der også en hyggelig bålplads bagest i haven. Der er en helt særlig stemning i den dejlige villa og omkringliggende have, som det kræver et besøg at forstå.

Velkommen til Falkonergårdsvej 4.