Amicisvej 14, 1852 Frederiksberg C

SMUK HERSKABSLEJLIGHED PÅ 375 KVM MED PRIVAT SOLRIG HAVE OG PARKERING.

Amicisvej er opkaldt efter italieneren Gaetano Amici, som var fyrværkerimester i Tivoli, og er beliggende som en smuk stille sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé. Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var den kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. I dag er Gammel Kongevej og sidevejene dertil de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Metroen på Frederiksberg Allé, der åbnede i sommeren 2019, ligger ca. 300 meter fra hoveddøren, så man nemt og bekvemt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé og er betagende på alle årstider.

Der ligger mange smukke ejendomme på Amicisvej og en af dem, man straks bemærker, er Amicisvej 14. Indenfor lever ejendommen op til alt det, man håber, når man betragter den smukke ejendom fra gaden. Sælger har totalistandsat lejligheden og underetagen med lækre løsninger og materialer, og lejligheden fremstår eksklusiv og indflytningsklar. Flytningen af køkkenet fra det bageste værelse til den forreste smukke stue har ændret lejlighedens karakter og tilført et hjerte af moderne funktionalitet med stor respekt for den originale herskabelighed. De smukke stuer en suite giver følelsen af luft og albuerum, mens lysindfaldet står flot ind igennem de mange store vinduespartier. Det lækre snedkerkøkken er fra Handcrafted Interior, og der er kælet for detaljerne - også i valg af bordplade og hårde hvidevarer.

Udover de 186 oplyste boligkvadratmeter er der en intern trappe til underetagen på 189 kvm, som er indrettet med 3 ekstra soveværelser, endnu et lækkert badeværelse, endnu et snedkerkøkken, træningsrum, 2 separate indgange og bryggers. Underetagen er gravet ud, isoleret og indrettet med gulvvarme. Det er på alle måder indbegrebet af en luksuriøs teenage-, aupair- eller gæsteafdeling. Underetagen er dog ikke godkendt til beboelse og kommer derfor ud over de oplyste kvadratmeter. Samlet er her 375 kvm fordelt på 5 soveværelser, 2 lækre moderne badeværelser, 2 køkkener og dejlige store stuer.

Haven er en oplevelse for sig. Når man står i den smukke have, kan solen og privatlivet nydes i fulde drag. Her er nemlig så ugenert, at man ikke skulle tro, man befinder sig midt i byen. Samtidig er her en udsøgt ro. Det er i sandhed en lille oase. Ejendommen har naturligvis også privat parkering på grunden, så man nemt og bekvemt kan parkere foran ejendommen og gå tørfodet ind gennem underetagen.

Dette er en utrolig flot og imponerende herskabslejlighed, hvor havelivet i byen kan nydes på alle årstider.

Velkommen til Amicisvej 14.