Finsensvej 13C, 6. th., 2000 Frederiksberg

FLOT LEJLIGHED MED ELEVATOR OG VESTVENDT TERRASSE I KRYSTALGÅRDEN.

Krystalgården er navnet på den ejerforening, der består af Finsensvej 5-13 - i alt 216 lejligheder, der blev opført i 1969. Ejendommen har elevator og er yderst funktionelt indrettet. Til ejendommen hører grønne arealer, hvor der også er plads til de mindste, gode parkeringsforhold på terræn og i privat p-kælder, hvor der er mulighed for at leje en p-plads.

Ejendommen ligger godt placeret på Frederiksberg i gåafstand til gode indkøbsmuligheder, offentlig transport, kulturelle oplevelser og grønne områder - fx. Frederiksberg Have, som præsenterer sig smukt året rundt. Metroen på Ndr. Fasanvej er kun ca. 400 meter herfra, så man nemt og bekvemt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Lejligheden ligger på 6. sal og har dermed en pragtfuld udsigt over byen og fra den store dejlige terrasse, som vender mod vest, kan solen nydes i fulde drag, til den går ned ud på aftenen.

Planløsningen er optimalt udnyttet med god skabsplads, et dejligt soveværelse med terrassedør til altanen, flot og moderne badeværelse med bruser og vaskemaskine og et dejligt køkken i hvide elementer med alle hårde hvidevarer. Stuen, hvorfra der også er udgang til altanen, kan nemt rumme både sofa- og spisearrangement.

Dette er en rigtig flot og indflytningsklar lejlighed - lys og venlig.

Velkommen til Krystalgården på Dit og Mit Frederiksberg.