Vagtelvej 23, 6. tv., 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED SOLRIG TERRASSE OG EN PRAGTFULD UDSIGT!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra begyndelsen af århundredeskiftet. Og midt i det dejlige villakvarter ligger denne smukke ejendom fra 1969, som er opført med elevator, terrasser og rigtig gode parkeringsmuligheder. Til ejendommen hører alle de fællesaktiviteter, man kan drømme om - lige fra velholdt og indbydende poolområde, petanquebane, boldbaner og legeplads til de mindste.

Ejerforeningen er veldrevet, og sælger har oplyst mig, at der både har været arrangeret fodboldhold og kurser i tegning i foreningen, som er blevet arrangeret af beboerne selv. Der er således gode mulighed for at benytte sig af sociale aktiviteter i foreningen, hvis man har lyst til det.

Lejligheden fremstår rigtig pæn og velholdt, og fordi vi er på 6. sal, er her et pragtfuldt lysindfald fra alle sider - selv på en gråvejrsdag. Fra den dejlige syd-vestvendte terrasse kan solen, roen og udsigten nydes i fulde drag, og fordi terrassen kan lukkes til med det elegante glasparti, forlænger den sommeren og kan nydes langt ud på efteråret. Terrassen har en el-drevet markise med fjernbetjening, så man nemt kan lukke af for solens stråler, hvis man ønsker det.

Planløsningen er optimal med store gode værelser og stuer, som kan indrettes efter behov. Soveværelset er så stort, at det nemt kan deles op til 2 værelser, og der er således nem mulighed for at skabe 3 soveværelser. I soveværelset er der plisse gardiner, som er tilpasset vinduerne. Gardinerne er med belægning på ydersiden, der modstår varme/sol mest muligt for at undgå alt for høje indendørs temperaturer i de tidlige timer en sommermorgen. Det samme er gældende for lamelgardiner i stuevinduerne, der er tilpasset hvert vindue. Gardinerne kan også her indstilles, så der kan komme nøjagtig den mængde lys/sol ind i stuen. Der er tænkt over detaljerne, og der er lavet løsninger, der er yderst kvalitetsbevidste.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed på toppen af Frederiksberg.

Velkommen til Vagtelvej 23, 6. sal.