Kastanievej 8, 1876 Frederiksberg C

FANTASTISK SMUK PATRICIERVILLA MED EN SUBLIM BELIGGENHED

Kastanievej er blandt det aller mest ægte Frederiksberg og hører til en af de få uspolerede villaveje i byen, hvor de prægtige villaer har ligget side om side helt tilbage fra midten af 1800-tallet. Kastanievej er en utrolig smuk og stille villavej med store kastanietræer, der giver et malerisk grønt portræt af en ægte villavej. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne døre og vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Kastanievej 8 - en perle af en ejendom med sine originale udsmykninger, der får enhver forbipasserende til at sende beundrende blikke. Ejendommen fremstår flot og æstetisk, og er omkranset af en smuk gammel have med en vidunderlig beplantning. Haven vender mod alle de solrige verdenshjørner, så solen og roen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen, til solen går ned bag byens tage. Den grønne udsigt over haverne på Uraniavej og Lindevej er både smuk og betagende på alle årstider.

Indenfor lever ejendommen op til alt det, man håber på, når man ser ejendommen udefra. Stuer en suite, franske døre, sildebensparket, originale udsmykninger og en hel general original æstetik, der er beundringsværdig i enhver henseende.

Ejendommen udgør 175 m2 beboelse, 89 m2 udgravet, højloftet underetage med gulvvarme og 40 kvm. udnyttet tagetage, der dog ikke er godkendt til beboelse. Samlet er der ca. 300 pragtfulde kvm i den dejlige villa.

Parkering er der også tænkt på. Der er både garage og parkeringsplads inde på grunden foran garagen. Der kan derfor holde 2 biler på grunden.

Dette her er indbegrebet af liebhaveri - på en af de lækreste og dyreste adresser på Frederiksberg. Ejendommen fremvises kun efter aftale.

Velkommen til Kastanievej 8.