Hollændervej 11, st. tv., 1855 Frederiksberg C

Flot og indflytningsklar lejlighed med et pragtfuldt gårdmiljø.

Hollændervej er beliggende som en smuk stille sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé, som er blandt de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C. Hollændervej er netop ved at blive lukket mod Amicisvej, og her er man i gang med lave et hyggeligt lukket parklignende område. Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg, og her finder man lækre specialbutikker, der ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Metroen på Frederiksberg Allé ligger ca. 300 meter fra hoveddøren, så man nemt og bekvemt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Sælger har gennem renoveret lejligheden i 2018. 5 lag tapet blev taget ned, vægge spartlet ud, elektricitet blev skiftet og fræset ind i væggene, filt blev påført og oprindelige gulve blev slebet og skiftet ud i køkken og entré. I 2019 fik de lavet radiatorskjulere og garderobeskabe af snedkeren Georg Boas. Køkkenet er skiftet og fremstår lyst og indbydende. Badeværelset er renoveret med nyt badekar, vaskeskab og armaturer.

Planløsningen er utrolig gennemtænkt. Grundet det store køkken er der mulighed for at have 2 gode soveværelser, en stue og spiseplads i køkkenet. Overalt er der rigtig god skabsplads - en detalje, som jeg ofte ser som en mangel.

Fra bagtrappen er der adgang til et pragtfuldt syd-vendt gårdmiljø. Her kan alle årstiderne følges fra 1. parket, ligesom solen og de lange sommeraftener kan nydes i fulde drag. Haven er en smuk gammel have med bl.a. figner, brombær, skovjordbær, mynte og utallige smukke buske og blomster. Til ejendommen hører en god vaskekælder - bemærk dog at der er vaskemaskine i lejligheden - og lejligheden har brugsret til et aflåst kælderrum.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed midt på Dit & Mit Frederiksberg.