Vagtelvej 20, 2000 Frederiksberg

LÆKKERT, INDFLYTNINGSKLART OG STEMNINGSFULDT RÆKKEHUS I FUGLEBAKKEKVARTERET!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Rækkehuset på Vagtelvej fremstår flot og indbydende fra første færd på grunden. Fra de dejlige haver på hver side af huset kan man fange dagens første solstråler om morgenen til solen går ned om aftenen bag byens tage. Skuret og det overdækkede område i haven er opført i 2021 og udover at være yderst anvendelig pryder den Frederiksberg-grønne farve den dejlige have.

Sælger har renoveret ejendommen i 2020 med lækre løsninger og materialer - og dette på en måde, som kombinerer den originale stil fra 1928 med det moderne og funktionelle. Det lækre køkken/alrum er er opført i lyse farver med skuffer i fingertappet eg, bordplade i granit, quooker med danskvand og alt i hårde hvidevarer. Overalt i stueetagen er der lagt sildebensparket i massiv eg, og sammen med det lækre køkken, fremhæver det kvaliteten i ejendommen, som der tydeligt ikke er gået på kompromis med.

På første sal er der 4 gode soveværelser. Det lækre badeværelse er også fra 2020 og er opført med det smukkeste terrazzogulv med gulvvarme, snedkereret vaskeskab, armaturer fra Vola og lækre klinker i grønne nuancer i bruseområdet.

Kælderen på yderligere 78 kvm. fremstår tør og yderst anvendelig med egen indgang fra haven, dejligt stort værelse, bryggers med ekstra badeværelse, viktualierum og rigtig god skabs- og opbevaringsplads.

Dette er en af perlerne i kvarteret med en gennemgående ordentlighed, som jeg sjældent oplever.