Falkoner Alle 44, 3. th., 2000 Frederiksberg

FLOT HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN OG EN PRAGTFULD UDSIGT.

Falkoner Allé fandtes allerede i slutningen af 1600-tallet, hvor den sammen med Allégade var den nordlige tilkørsel til Frederiksberg Slot. Alléen var oprindeligt lukket for almindelig færdsel og afspærret med bomme. Vejen er opkaldt efter Falkonergården, hvor der fra 1664 var opdræt af falke, der blev brugt til jagt på Frederiksberg Slot. Der er sket meget siden dengang. I dag fremstår Falkoner Allé som en af de mest centrale veje på Frederiksberg, som byder på et utrolig hyggeligt nærmiljø - lige fra stemningsfulde caféer, gastronomiske oplevelser og delikatesseforretninger til Frederiksberg Centret, Biografen og Frederiksberg Metro, som bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen og til lufthavnen på kort tid.

Lejligheden emmer af god stemning fra det øjeblik, man træder ind i entréen. Man bemærker straks det gennemgående lys i lejligheden, som går fra køkkenet og igennem de smukke stuer en suite. Da sælger havde brug for et ekstra værelse, etablerede de en væg med et smedejernsvindue i den store tv-stue. Vinduet stammer fra Dong Energys gamle bygning på Islands Brygge og står i flot kontrast til den originale herskabelighed i lejligheden. Der er ikke ruder i vinduet, og det har fungeret rigtig fint for sælger, der har anvendt værelset til børneværelse. Det midterste vindue kan åbnes helt, så der stadig kan ventileres, hvis der sættes ruder i vinduet.

Det lækre køkken fra Reform er fra 2022. Den kombinerede vaskemaskine/tørretumbler og opvaskemaskine er elegant gemt væk bag dækningslåger og får køkkenet til at fremstå rent og lækkert i udtrykket. Badeværelset er indrettet med gulvvarme, en god bruseplads med afskærmning i glas og pæne armaturer. Det er utrolig godt udnyttet. Fra det store soveværelse er der direkte udgang til den dejlige altan, hvorfra solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen. Her er en dejlig ro, og lukker man øjnene, er det svært at forestille sig, at vi befinder os midt i byen.

Ejerforeningen består af 3 opgange og er utrolig veldrevet med et godt naboskab med mulighed for at socialisere, hvis man har lyst til det. Beboerne er en god blanding af unge som ældre med og uden børn. Ejerforeningen har netop afsluttet en omfattende renovering, hvor stigstrenge og faldstammer i ejendommen blev skiftet, og gårdens kloakker blev gennemgået. Til ejendommen hører en hyggelig aflåst gårdhave med fælles havemøbler, overdækket cykelparkering og en garage til barnevogne med elektronisk port. Lejligheden har eksklusiv brugsret til et pulterrum i kælderen.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed, der fremstår indflytningsklar - midt på Dit & Mit Frederiksberg.

Velkommen til Falkoner Allé 44.