Henrik Steffens Vej 1, 4. tv., 1866 Frederiksberg C

SMUK HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN - PÅ STILLE SIDEGADE TIL GAMMEL KONGEVEJ!

Henrik Steffens Vej og Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var Gammel Kongevej kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne. I dag er Gammel Kongevej og sidevejene hertil de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Cork Vinbar på Henrik Steffens Vej byder på udendørs jazz på sommeraftener, mens Landbohøjskolens smukke have har indgang for enden af vejen. Tætteste Metro er Frederiksberg Allé og Frederiksberg Centret - begge indenfor kort gå-afstand, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter lige bag Rådhuset. At bo her er meget mere end et hjem. Det er en livsstil.

Henrik Steffens Vej er en lukket vej på indre Frederiksberg C. Parkeringsforholdene er gode på grund af parkeringskælderen for enden af kælderen for enden af vejen. Her kan man holde med beboerlicens, og det er derfor altid muligt at få en parkeringsplads i området. Ejendommen er opført i 1905 og fremstår utrolig flot og indbydende. Allerede i opgangen fornemmer man straks den herskabelige originalitet, der heldigvis er bevaret, og som fortsætter som en rød tråd igennem ejendommen og lejligheden. Sælger har istandsat lejligheden, så den fremstår flot og indbydende - og på en måde som kombinerer den originale herskabelighed med en moderne funktionalitet. De smukke stuklofter, høje paneler, indbyggede skabe og fyldningsdøre er heldigvis alt sammen bevaret. Det store køkken/alrum er samlingsstedet for familie og venner, hvor udsigten til Rådhustårnet, lys fra øst til vest og den store rødbøg i gården giver den udsigt og stemning i lejligheden, som er helt særlig. Den samme udsigt gør sig gældende på altanen, hvor solen kan nydes i fulde drag fra ca. kl. 12.00, og til solen går ned bag byens tage langt ud på aftenen. Fra den smukke karnap i stuen står morgensolen flot ind i lejligheden, og det er vidunderligt at opleve, at man kan følge by-livet på Gammel Kongevej, og alligevel være trukket tilbage fra byens larm og puls på en stille sidevej. Lejligheden ligger øverst oppe i ejendommen - uden overboer og med et pragtfuldt lysindfald.

Ejerforeningen består af 2 opgange og er utrolig veldrevet. Der er netop skiftet vinduer mod gaden og renoveret facader i hele ejendommen. Til ejendommen hører et hyggeligt aflåst gårdmiljø med fælles havemøbler og rig mulighed for at nyde de lange sommeraftener. Lejligheden har eksklusiv brugsret til loftrum samt brugsret til fælles cykelskure og tørreloft.

Dette er en rigtig flot og klassisk herskabslejlighed i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg.

Velkommen til Henrik Steffens Vej 1 - penthouse!