Glahns Alle 25B, 2000 Frederiksberg

FLOT OG LÆKKER VILLALEJLIGHED MED DIREKTE ADGANG TIL PRIVAT SOLRIG HAVE!

Glahns Allé ligger i det rolige og hyggelige villakvarter ved Borgmester Godskesens Plads, hvor roen er iørefaldende og byens puls synes langt væk. Til trods for roen er man alligevel i gå-afstand til den hyggelige Peter Bangs Vej, som byder på lækre og indbydende indkøbsmuligheder - bl.a. den populære osteforretning, Windsor fiskeforretning, Kokkens Vinhus samt utallige hyggelige caféer, restauranter og gastronomiske oplevelser. Af sportsakiviteter er både Frederiksberg Hallerne og KBs boldbaner indenfor gå-afstand, ligesom Lindevangsparken, der er et besøg værd på alle årstider. Der er gode transportmuligheder i nærheden i form af S-tog, buslinjer og Metro, som bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen.

Den smukke villa fra 1921 er opdelt til 2 villalejligheder. Det særlige ved denne villa er, at alt er opdelt. Haven er opdelt og aldeles privat, der er separate indgange og kælderen tilhører stuelejligheden.

Det er tydeligt at se, at den dejlige have er indrettet med masser af kærlighed. Her er bede med krydderurter, Koi fiskedam med et lille springvand, og lækre træterrasser, hvor solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen til ud på aftenen. Haven har 3 terrasser i jatoba træ, som ligger uforstyrret og privat, og som er placeret korrekt i forhold til morgen- og aftensolen. Den dejlige have er både velplejet og vild på samme tid. Frugttræer er der også, og de store bede med krydderurter giver det sidste pift af en ægte gammel have på Frederiksberg.

Sælger har istandsat lejligheden med lækre materialer og løsninger, og lejligheden fremstår på alle måder indflytningsklar. Der er bl.a. lavet nyt el i hele lejligheden, nyt køkken, nyt bad med gulvvarme, nye vinduer og nye fyldningsdøre. Planløsningen er gennemtænkt med 3 soveværelser og et lækkert køkken/alrum en suite til den dejlige stue. Lyset står flot ind igennem de store vinduespartier og får terrasser og have til at smelte sammen med resten af huset. Badeværelset er som en drøm med smukt terrazzo, gulvvarme og et snedkereret badeværelsesmøbel - lækkert og eksklusivt i alle henseender. Kælderen er høj, tør og yderst anvendelig. Her er der installeret vaskesøjle og god plads til opbevaring.

Dette er en rigtig lækker villalejlighed med direkte adgang til sin helt private have - nemt, lækkert og enestående.

Velkommen til Glahns Allé 25B.