Jyllandsvej 10, 2. mf., 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED 2 ALTANER I KONGEKVARTERET.

Kongekvarteret på Frederiksberg er den populære betegnelse for et lille hyggeligt villakvarter, der er indbegrebet af idyl, og hvor børnene leger på de små villaveje, mens byens larm synes langt væk. Her er en udsøgt ro, og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, at disse små perler med fuglefløjt findes midt i byen. Den hyggelige legeplads på Folkets Allé og det hyggelige nærmiljø på Peter Bangs Vej bliver flittigt brugt af kvarterets beboere. For enden af Kongekvarteret finder man Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler. Den grønne cykelsti løber lige igennem kvarteret, ligesom Metroen ligger i gå-afstand herfra. Man kommer derfor nemt og bekvemt rundt i byen.

Sælger har totalrenoveret lejligheden igennem de senere år. Vægge er fjernet, nye er opsat, og man har formået at skabe en helt igennem vellykket planløsning med 3 soveværelser, badeværelse, gæstetoilet og et pragtfuldt køkken/alrum. I 2015 blev der lagt nye gulve i eg i hele lejligheden med gulvvarme i entré og på badeværelset. Køkkenet blev rykket fra det bageste mindste værelse og ud i stuen, som i dag er hjertet i lejligheden. Det lækre køkken er fra Invita og er indrettet med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. I forbindelse med renoveringen i 2015 blev alle indvendige rør i lejligheden skiftet, nyt el blev trukket og alle radiatorer blev udskiftet. Badeværelset blev renoveret i 2024 og er som en drøm at komme ud. Badeværelset er indrettet med klinker i lyse nuancer, god bruseplads og gulvvarme.

Lejligheden ligger øverst oppe uden overboer, med en pragtfuld udsigt over villakvarteret og et lysindfald, der står flot ind igennem de store vinduespartier. Fra altanen i stuen kan man nyde solen hele dagen, til den går ned bag byens tage, og om sommeren kan man fra køkkenvinduet nyde den smukkeste røde solnedgang. Morgensolen kan nydes fra altanen ved soveværelset, hvor sælger nyder at indtage sin morgenkaffe, når vejret tillader det. Det er en lejlighed fyldt med stemning og en følelse af uforstyrret privatliv.

Ejerforeningen er velfungerende og ejendommen velholdt. Facaden mod vej og begge gavle er renoveret og fuger er gennemgået. Sælger har betalt lejlighedens andel af udgiften hertil, og der er derfor meget lave fællesudgifter i lejligheden. Lejligheden har brugsret til et kælderrum, ligesom der er en fin vaskekælder med 2 vaskemaskiner og 2 store tørrerum. Bemærk dog at der er gjort klar til, at man kan installere en vaskemaskine i skabet i entréen, hvis man ønsker dette.

Foran ejendommen er der en fælles have for ejendommens beboere med fælles havemøbler og rig mulighed for at nyde de lange sommeraftener.

Velkommen til Kongekvarteret og Jyllandsvej 10 - penthouse.