Drosselvej 74, st., 2000 Frederiksberg

LÆKKER, ISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLAR - VILLALEJLIGHED MED PRIVAT HAVE I FUGLEBAKKEKVARTERET.

Samlet 222 kvm fordelt på 2 plan.

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer, store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet og ikke mindst den nye legeplads på Egernvej, der er et besøg værd. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole. Nærmiljøet er fyldt med gode og lækre indkøbsmuligheder, nye caféer, den lokale blomsterforretning, bager og vinbar, som alle bliver flittigt brugt af beboerne i området.

Villaen på Drosselvej er opført i 1909 og opdelt til 2 villalejligheder - hver især med privat have. Ejendommen fremstår flot og indbydende, og fra den dejlige private have kan man fange solen hele dagen - lige fra dagens første solstråler om morgenen til solen går ned om aftenen bag byens tage.

Sælger har gennem-renoveret lejligheden og haven fra 2018 og fremefter - og det på en måde som kombinerer den originale herskabelighed med den moderne funktionalitet. Vægge er fjernet og en ny planløsning med 3 gode soveværelser i stueetagen er blevet skabt. Toilettet i stueplan er renoveret med klinker fra Made A Mano og armatur fra Vola, mens badeværelsets klinker er fra Versace. Dele af underetagen er belagt med smukke klinker fra Marokk, som understreger den detaljerede istandsættelse, som sælger har gennemgået. Hjertet i ejendommen er det lækre og eksklusive snedkerkøkken fra Nicolaj Bo, der er gennemsyret kvalitet med fingertappede egetræsskuffer og hårde hvidevarer fra bl.a. Miele. Køkkenet står let og utrolig elegant som et møbel i den flotte stue med høje paneler og smukke trægulve. Fortsættelsen af trægulvet blev lavet med gulvvarme, så der i dag er ens gulve i hele stuen - en flot og gennemført detalje, der giver den røde tråd af en gennemført finish igennem den store flotte stue.

Underetagen er gravet ud flere steder, ligesom der er lagt gulvvarme i store dele. Dette gør, at underetagen er tør og yderst anvendelig. Sælger har indrettet underetagen med et lækkert badeværelse med både badekar og brus samt flere gode værelser til fx. teenage- eller gæsteafdeling. Underetagen er dog ikke godkendt til beboelse, men fremstår lækker og brugbar. Fra både stueetage og underetage er der direkte adgang til den dejlige have, som er helt privat for denne lejlighed.

Ejendommen fremstår - ligesom lejligheden - flot og præsentabel med nyt tag fra 2018. I den dejlige gamle have finder man et eventyrligt udvalg af figner, hindbær, solbær, jordbær, brombær, stikkelsbær, ribs, vindruer og æbler, ligesom blomstersortimentet byder på jasmin, klatre-hortensia, roser, to slags bonderoser, canadisk ahorn-træ, japansk kirsebær-træ og hyldeblomsttræ.
Velkommen til Fuglebakkekvarteret - Drosselvej 74.