Søndre Fasanvej 58, st., 2000 Frederiksberg

FLOT GENNEMRENOVERET LEJLIGHED MED DIREKTE ADGANG TIL PRIVAT SYDVENDT HAVE OG NABO TIL SØNDERMARKEN.

Den smukke ejendom i gule sten fra 1934 er beliggende på hjørnet af Normasvej, som blandt de lokale bliver omtalt som Blomsterkvarteret. Der er tale om et utrolig hyggeligt villakvarter, som er præget af store villaer, gamle smukke haver og børn, der leger på vejen, mens byens puls synes langt væk. Blomsterkvarteret er nabo til Søndermarken og Zoologisk Have, ligesom offentlig transport og gode indkøbsmuligheder er lige om hjørnet.

Sælger har gennemrenoveret lejligheden og det på en måde, så der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det originale og det moderne og funktionelle. Det lækre snedkerkøkken er opført med god skabsplads, Quooker og alt i hårde hvidevarer. Det elegante badeværelse er med smukke terrazzo-fliser og naturligvis armaturer fra Vola.

Prikken over I´et er, at lejligheden har direkte adgang til den dejligste sydvendte lukkede have med udsigt til Søndermarken, hvor solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen, til solen går ned bag byens tage ud på aftenen. Lejligheden har eksklusiv brugsret til haven, hvilket betyder, at det alene er ejeren af denne lejlighed, der har adgang til haven. Det er en vidunderlig lille oase, hvor man glemmer alt om tid og pligter.

Der er mulighed for leje af en garage i gården, men man kan nemt og bekvemt parkere på vejen med beboerlicens.

Dette er en rigtig flot og indflytningsklar lejlighed med en særlig stemning af lys, luft og privatliv.

Velkommen til Sønder Fasanvej 58 - stue og have.