Langelandsvej 49A, 1. tv., 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN I SVØMMEHALSKVARTERET

Langelandsvej ligger i det dejlige kvarter, som i daglig tale kaldes Svømmehalskvarteret blandt de lokale. Området omkring Svømmehalskvarteret er vokset utrolig meget igennem de senere år, og der hersker i dag en helt særlig stemning af livet i byen. Fra hoveddøren har man få minutters gå-gang til bl.a. Metro ved Aksel Møllers Have, gastronomiske oplevelser og små hyggelige caféer og vinbarer på Godthåbsvej. Svømmehalskvarteret har lukkede og ensrettede veje, og her er derfor minimal trafik. Så til trods for den centrale beliggenhed er her en udsøgt ro - selv med åbne vinduer og døre til altanen.

Sælger har gennemrenoveret lejligheden i sommeren 2021, hvor køkkenet blev flyttet ind i stuen, elektriciteten i lejligheden blev skiftet, gulvene slebet og det lækre badeværelse med klinker fra Mosaikhjørnet blev opført. En ny planløsning med 2 soveværelser blev skabt. Hjertet i lejligheden er i dag det pragtfulde køkken/alrum, hvor det er let at byde gæster velkommen og nyde familielivet uden begrænsninger. Herfra er der direkte adgang til den syd/vest-vendte altan, som udgør følelsen af en ekstra stue i sommerhalvåret. Her kan solen og roen nydes i fulde drag.

Ejendommen fremstår utrolig flot og velholdt og var en del af byfornyelsen i begyndelsen af 00-erne. Til ejendommen hører et dejligt gårdmiljø, som rummer alle aldre.

Velkommen til Langelandsvej 49.