Ceresvej 4, 1863 Frederiksberg C

PRAGTFULD VILLA MED IDYLLISK GAMMEL HAVE PÅ STILLE VILLAVEJ.

Adressen taler for sig selv. Ceresvej er blandt de lækreste adresser på indre Frederiksberg C. De smukke rolige sideveje, Christian Winthers Vej, Ceresvej og Rathsacksvej, fremstår som en lille oase midt i storbyens smørhul. Til trods for den rolige beliggenhed er man kun få minutters gang til Metro ved Frederiksberg Centret, det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, det kulturelle liv på Frederiksberg Allé og alle de gastronomiske og kulturelle oplevelser, som Frederiksberg byder på.

Ejendommen fremstår utrolig smuk og arkitektonisk korrekt med nyt tag i naturskifer, undertag og inddækninger fra ca. 2005. Indenfor lever ejendommen op til alt det, man håber, når man ser den smukke ejendom udefra. De originale detaljer er bevaret, gulvene er sildebensparket og planker, og stuklofterne og det markante træværk får en til at huske på, hvor dygtige de var til denne imponerende byggestil i 1880, da ejendommen blev opført. Køkkenet er rykket ind i det oprindelige pigekammer i åben forbindelse til spisestuen, og der er dermed skabt en helt igennem vellykket kombination af den originale herskabelighed og en moderne funktionalitet. I det gamle køkken er der i stedet lave badeværelse og garderobeplads. Planløsningen er ideel med 4 gode soveværelser og et badeværelse på 1. sal. De smukke stuer en suite i stueplan er indbegrebet af herskabelighed og god stemning - og med et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier.

Haven er på alle måder indbydende og imponerende med gamle frugttræer, alverdens smukke blomster, små kroge, hvor både sol og skygge kan til- og fravælges hele dagen. Og så er her en udsøgt fred og ro. Oplevelsen og følelsen af lys og luft er ikke til at tage fejl af.

Kælderen indeholder 116 kvm. der er yderst anvendelige til alle de udenomsrum, der er dejlige at have i en villa - bl.a. vaskekælder, værksted, hobbyrum, opbevaring, etc.

Dette er en ejendom, der sjældent udbydes. Det er helt særligt at have en hel villa i dette kvarter, hvor de fleste villaer er opdelt til villalejligheder - og så oven i købet i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg.

Velkommen til Ceresvej 4.