Drosselvej 57D, st. tv., 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD OG INDBYDENDE LEJLIGHED MED PRIVAT HAVE I FUGLEBAKKEKVARTERET!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer, store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet og ikke mindst den nye legeplads på Egernvej, der er et besøg værd. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Fuglebakkekvarteret er en landsby i byen med minimal trafik på vejene. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole. Nærmiljøet er fyldt med gode og lækre indkøbsmuligheder, nye caféer, den lokale blomsterforretning, bager og vinbar, som alle bliver flittigt brugt af beboerne i området.

Ejendommen på Drosselvej er det gamle børnehospital, som i 2005 blev totalrenoveret og indrettet til ejerlejligheder. Og dette på en måde hvor den historiske ejendoms originale æstetik blev bevaret, mens lejlighederne indenfor blev indrettet med en moderne funktionalitet og elegance. Denne lejlighed er en af de få i ejendommen, som har eksklusiv brugsret til sin egen private have foran ejendommen, som vender stik syd. Her kan solen nydes i fulde drag, mens man lytter til den betagende stilhed, som byen også kan byde på, når man finder disse små oaser.

Lejligheden er indrettet med gulvvarme, 4 soveværelser, 2 badeværelser og minimal spildplads. Hjertet i lejligheden er de 2 stuer en suite, hvorfra der er direkte adgang til ejendommens aflåste gårdhave på den ene side og lejlighedens private have mod syd på den anden side. Køkken/alrummet er indrettet med lækre hårde hvidevarer og god skabsplads. Samtidig danner det rammerne om et alrum, der indbyder til sociale arrangementer med venner og familie. Det er et privilegium at bo her. Et privilegium af elegance og komfort. Til ejendommen hører private parkeringspladser, som tilføjer en ekstra dimension af bekvemmelighed.

Lejligheden fremstår lys, lækker og indflytningsklar. Ejendommen fremvises kun efter aftale.

Velkommen til Drosselvej 57.