Jacobys Alle 12, 3. tv., 1806 Frederiksberg C

IMPONERENDE OG ENESTÅENDE HERSKABSLEJLIGHED MED 2 ALTANER OG EN PRAGTFULD UDSIGT!


Den smukke ejendom tårner sig op på en af de mest populære adresser på indre Frederiksberg C - selve Jacobys Allé. Herfra er man i gå-afstand til Frederiksberg Have, Søndermarken, tennisbanerne på Pile Allé samt de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé, som indre Frederiksberg også byder på. 

Lejligheden er intet mindre end imponerende. Der er utrolig mange smukke, originale detaljer, som danner rammerne om den gennemgående herskabelighed. Fra begge altaner er der fri udsigt til det grønne Frederiksberg. Herfra kan solen, roen og udsigten nydes i fulde drag. Det er sjældent på Frederiksberg C, at man ikke har genboer, men blot ser ind i et grønt maleri af Frederiksbergs grønne natur. På altanen mod gaden kan morgensolen nydes fra tidlig morgen frem til ca. kl. 14.00. Herfra fortsætter solen på altanen mod gården frem til ud på aftenen. 

Sælger har istandsat lejligheden med de lækreste løsninger og materialer. Det eksklusive køkken er fra Københavns Møbelsnedkeri og er gennemsyret af kvalitet. Quookeren er den lækreste model med 5 slags vand,  De smukke stuer en suite giver følelsen af lys og luft og lader herskabeligheden komme til den ret, som det var meningen, da ejendommen blev opført. Badeværelset er - ligesom resten af lejligheden - en oplevelse i sig selv med møbel fra Københavns Møbelsnedkeri, Armaturer fra Vola og marmorfliser i massive marmorplader. Lækkert, eksklusivt og enestående. Dette er indbegrebet af en hverdag i luksus. 

Lejligheden har en rigtig god planløsning med mulighed for 4 soveværelser og 2 stuer en suite - eller som den bruges nu med 3 soveværelser og de smukkeste 3 stuer en suite. Fra hjørnestuen og altanen mod gaden kan Tivolis fyrværkeri nydes i fulde drag. 

Til ejendommen hører det dejligste grønne gårdmiljø med plads til børn i alle aldre. Det er tydeligt at se, at man er enige om at holde det pænt og indbydende. Flere børnefamilier er flyttet til, og det er et gårdmiljø, der bliver brugt af både børn og voksne. Det er en forening med et rigtig godt sammenhold. Der afholdes sommer- og julefest og foreningen har fælles arbejdsdage i gården. Man kan dog også bruge gården uden at være aktivt deltagende i dette.

Ejendommens vicevært bor i ejendommen og har en stor del af æren for, at det hele fungerer så godt.  I ejendommen er der bl.a. cykelkælder, et fælles værksted, fælles opbevaring og et vinter-planterum. Lejligheden har brugsret til et kælderrum.

Dette er liebhaveri, når det er bedst. Velkommen til Jacobys Allé 12.