Kochsvej 2, 3. tv., 1812 Frederiksberg C

Gennemført ægte herskabslejlighed med altan på selve Kochsvej - Stille sidevej til Frederiksberg Allé.


Denne imponerende lejlighed ligger i en ejendom med en mindst lige så imponerende adresse. Her befinder man sig vitterligt på det allermest grønne og det allermest ægte Frederiksberg. Frederiksberg Allé og sidevejene hertil har altid været noget helt særligt. Frederiksberg Allé blev anlagt i begyndelsen af 1700-tallet med parisisk inspiration - og netop den parisiske stemning kan man roligt sige stadig består i området. At bo på Kochsvej er en livsstil med et væld af kulturel inspiration, lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser lige om hjørnet. Metro på Frederiksberg Allé ligger 100 meter fra gadedøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af alléen. 

Ejendommen tårner sig næsten majestætisk frem på hjørnet af Frederiksberg Allé og Kochsvej, og der sendes beundrende blikke fra forbipasserende. Allerede i opgangen glædes man over herskabeligheden og de bevarede originale detaljer, som fortsætter som den røde tråd ind i lejligheden. De smukke stuklofter, høje paneler, originale plankegulve, stuer en suite - alt sammen detaljer, der giver netop den stil og stemning, som var tiltænkt ejendommen tilbage i 1906, da ejendommen blev opført. Den dejlige altan er prikken over i´et og fuldender lejligheden. Her er der ingen genboer og en dejlig fri udsigt. Det smukke træværk omkranser terrassen og giver dejligt læ for både regn og vind. Det er en ekstra stue i sommerhalvåret, som forlænger udelivet på terrassen.

Sælger har gennem renoveret lejligheden med lækre løsninger og materialer - men med stor respekt for herskabelighed og originalitet. Overalt er de gamle originale plankegulve bevaret, væggene er renset for gammelt tapet, radiatorskjulere fra Georg Boas er opført og træværk er renset ned og malet. Den oprindelige planløsning er bevaret, og indretningen står dig derfor frit for, idet der både kan indrettes med 3 soveværelser eller blot nyde de mange stuer en suite, som hæver lejligheden til et højere niveau. Det dejlige køkken er fra HTH og opført i 2022 med Quooker Classic og bordplade fra Silestone, som kan tåle absolut alt - og naturligvis gulvvarme. Det lækre badeværelse er fra 2020 ligeledes med gulvvarme, armaturer fra Vola, snedkereret møbel og badekar fra Bad & Stil. Gennemført og lækkert og understreger en hverdag i luksus.

Ejerforeningen er utrolig velfungerende, består af 2 opgange og har et dejligt gårdmiljø, hvor solen, roen og de lange sommeraftener frit kan nydes. Lejligheden har brugsret til et kælderrum og et dejligt renoveret loftsværelse, som fremstår nymalet og kan benyttes som kontor eller opbevaring.

Dette er kort sagt en lejlighed i særklasse - på en af de bedste adresser på Frederiksberg C. Velkommen til Kochsvej 2.