Broderskabsvej 11, 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD VILLA I DEN HVIDE BY - EN HVERDAG I LUKSUS I DET HYGGELIGE VILLAKVARTER!


Den hvide by på Frederiksberg er den populære betegnelse for et lille hyggeligt villakvarter, der er indbegrebet af idyl, og hvor børnene leger på de små villaveje, mens byens larm synes langt væk. Kvarteret består af 6 små villaveje med 45 karakteristiske halve dobbelthuse, der er opført i årene 1899-1900. Arkitekterne bag bebyggelsen var Gotfred Tvede og Olaf Schmidt, som skabte 7 forskellige hustyper med villaagtigt præg i datidens nymodens palæstil med inspiration fra 1700-tallets rokokoarkitektur med hvidkalkede fyldige bygningskroppe, røde teglhængte mansardtage og småsprossede palævinduer. Her er en udsøgt ro i de hyggelige haver, og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, at disse små perler findes midt i byen.

Sælger har renoveret den smukke villa i 2020 med stor respekt for huset stil og alder. Overalt i stueplan er der lavet nyt terrændæk med fugtmembran, radonsikring og gulvvarme på fjernvarme. Stuerne er indrettet med lækre trægulve, mens udestuen er belagt med klinker - også med gulvvarme. Yderligere er der lavet nyt køkken, nyt tag og undertag samt isolering og indretning af hele tagetagen. Det var været en omfattende renovering af husets rammer, men det har været det hele værd. Tilbage står et sundt og flot hus med en imponerende flot tilstandsrapport. Den indrettede tagetage er ikke godkendt til beboelse og kommer derfor ud over de oplyste boligkvadratmeter. 

Den dejlige have er en perle midt i byen. Her kan solen og roen nydes i fulde drag fra solen står op til den går ned bag byens tage ud på aftenen. Planløsningen er optimal med mulighed for 4 soveværelser eller 3 stuer en suite adskilt af franske døre, der giver et flot lys igennem det dejlige hus. 

Velkommen til Broderskabsvej 11 - Den hvide By.