" />
Frederiksberg Alle 100, 1. th., 1820 Frederiksberg C

GENNEMFØRT MODERNE HERSKABELIGHED MED ELEVATOR - NABO TIL FREDERIKSBERG HAVE.

Denne imponerende lejlighed ligger i en ejendom med en mindst lige så imponerende adresse. Her befinder man sig vitterligt på det allermest grønne og det allermest ægte Frederiksberg - uden genboer, med et skønt vue hele vejen ned ad alléen til den ene side og Runddelen med indgang til Frederiksberg Have til den anden.

Bygningen er den eneste af de gamle, klassiske ejendomme i denne ende af alléen, og det er ganske sjældent, at boligerne her bliver udbudt i almindeligt salg. De går oftest i arv, og man bliver boende så længe som overhovedet muligt.

Den herskabelige ejendom med elevator og en hyggelig, velplejet have blegner nærmest, når man træder indenfor i lejligheden. Den er blevet gennemrenoveret - ja, nærmest genfødt - i 2018, hvor man skabte en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Og det på en måde som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i godt selskab.

De smukke parketgulve og flotte stuklofter er bevaret. Her er lavet høje paneler og radiatorskjulere i den gamle stil i kombination med elegante glasafskærmninger- og døre. Al el er trukket på ny, alle armaturer er fra Vola, og der er lavet to badeværelser med behagelig gulvvarme og smukt italiensk marmor.

De tre stuer en suite og de to store værelser begaver boligen med lys, rummelighed og fleksibilitet i forhold til indretningen. I det store køkken-alrum går det hele op i en højere enhed. Elementerne her er, som de øvrige elementer i boligen, snedkerfremstillet af Spangsberg Møbler. Kokken får induktion, gas, to ovne, Quooker med både dansk- og kogende vand, vinkøleskab og meget mere at fornøje sig med. Ja selv en detalje som akustikken er der tænkt over i æstetisk sammenhæng med en smuk og bæredygtig panelvæg fra Woodupp.

Lejligheden er i særklasse på en af de bedste adresser på Frederiksberg!

SE FILM OM LEJLIGHEDEN FREDERIKSBERG ALLE 100 - TRYK PÅ BOLIGVIDEO

Boligvideo præsenteret af Dit og Mit Frederiksberg