Grundtvigsvej 34, 1. th., 1864 Frederiksberg C

SÆRDELES ATTRAKTIV BELIGGENHED I HJERTET AF FREDERIKSBERG MED ELEVATOR OG STOR ALTAN - FLOT KLASSISK STIL MED STUKLOFTER OG PLANKEGULVE

Særdeles attraktiv beliggenhed på stille ensrettet vej, tæt på lækre specialbutikker på Gammel Kongevej og Frederiksberg Centret. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Biografen og Metro ved Frederiksberg Centret ligger ca. 200 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Smuk herskabelig ejendom og velfungerende ejerforening med hyggeligt ny-renoveret grønt gårdmiljø med cykelskur og havemøbler. Her er en flot ny-renoveret opgang fra 2019, ny elevator fra 2018 samt nyt skiffertag, termovinduer og facade - alt sammen lavet i 2012. Lejligheden har brugsret til kælderrum i god størrelse.

Flot klassisk lejlighed i den helt rigtige stil med fine detaljer som flotte originale plankegulve, stuklofter og fyldningsdøre. Lejligheden er særdeles veldisponeret med fordelingsgang, flot køkken i sorte og hvide elementer, god skabsplads samt alt i hårde hvidevarer - herunder induktionskomfur. 2 skønne opholdsstuer, stort soveværelse, børneværelse / kontor i god størrelse samt stort lyst badeværelse i blå/grå klinker og med indbygget vaskemaskine. Bemærk at her er et vindue, så det giver et godt lysforhold, og så det er nemt og effektivt at få luftet ud efter badet.

En særdeles attraktiv lejlighed og på perfekt beliggenhed.

Velkommen til Grundtvigsvej 34.