" />
Niels Ebbesens Vej 25, st. 2., 1911 Frederiksberg C

TOTAL ISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLAR MED BRUGSRET TIL EGEN HAVE

Niels Ebbesens Vej og de omkringliggende villaveje er et af de mest attraktive områder på indre Frederiksberg C. Vi er i gå-afstand til naturskønne områder omkring Søerne og haven ved Landbohøjskolen, gode indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, de hyggelige vinbarer og specialforretninger på den pulserende og populære Værnedamsvej og det kulturelle liv på Frederiksberg Allé. Tætteste metro er Forum og Frederiksberg Allé, som ligger i gåafstand fra hoveddøren. Til trods for den centrale beliggenhed midt i vores dejlige by, er miljøet utroligt roligt.

Utrolig flot og indflytningsklar 4 værelses lejlighed med dejligt køkken al-rum fra Kvik med alt i hårde hvidevarer. Stor rummelig opholdsstue med direkte udgang til privat have stykke med brugsret, lækkert badeværelse med brus og varme i gulvet, rummelig mellemgang med indbygget skabe. Kontor eller mindre børneværelse samt soveværelse med direkte nedgang til egen kælder på 20 m2. I kælderen er der installeret varme, gode lysforhold, da der er et stort vindue. Anvendes i dag som kombineret pulterrum og vaskerum. Lejligheden blev konverteret fra erhverv til bolig i 2015, så der er fri husleje dannelse på lejligheden, så man kan udleje lejligheden til markedslejen. I forbindelse med konverteringen, blev lejligheden total renoveret herunder nyt el, nye gulve, nye vinduer, nye radiator, ny isolering i gulve og vægge.

Velfungerende klassisk ejendom fra 1906 med dejlig stor fælles grøn gårdhave med plads voksende og til legende børn. I gården er der desuden stort cykelskur med plads til cyklerne. Lejligheden har brugsret til eget havestykke ud imod Niels Ebbesens Vej og tinglyst ret til kælder på 20 m2 med adgang fra lejligheden.

Velkommen til Niels Ebbesens Vej 25, st - 2,Frederiksberg