Åboulevard 13, 3. tv., 1635 København V

ENESTÅENDE HERSKABSLEJLIGHED I DEN HELT RIGTIGE STIL MED STOR SYD-VESTVENDT ALTAN, PRAGTFULD BØRNEVENLIG GÅRDHAVE OG ELEVATOR!

Ejendommen er beliggende i den attraktive ende af Åboulevard, kun få hundrede meter til Peblingedossering og Sankt Jørgens sø, hvor der er et dejligt rekreativt område til hyggelige gåture rundt om søerne, hvor man kan nyde den dejlige natur og fuglelivet, som florerer ved søerne. Ejendommen ligger på grænsen til Frederiksberg og City med gode indkøbsmuligheder ved H.C. Ørsteds Vej, tæt på Metroen ved Forum og en kort cykel- eller gåtur ind til City med det mangfoldige kulturliv samt et overflod af indkøbsmuligheder og hyggelige cafeer.

Smuk præsentabel ejendom fra 1932 med elevator med plads til barnevognen, hvilket er enestående for en ejendom fra 1932, og er et tegn på et kvalitetsbyggeri fra denne periode. Elevatoren giver en lettere hverdag med tunge indkøbskurve eller med små børn op til 3 sal. Ejendommen er særdeles velfungerende med pragtfuld børnevenlig gårdhave med borde og bænke, grill til fri afbenyttelse og skønt børnevenligt legeområde. Gårdhaven er lukket med aflåst port, så børnene trygt kan lege i gårdhaven. Til ejendommen er desuden cykelkælder og brugsret til et loftrum i god størrelse.

Enestående herskabslejlighed i den helt rigtige stil med stor syd- vestvendt altan på 9 m2, smukke højloftet rum med stuklofter, flotte plankegulve, og fyldningsdøre. Lejligheden er særdeles velindrettet med god plads i entreen til overtøj og indbygget skab, fordelingsgang til pænt nyrenoveret badeværelse i lyse klinker, Corian bordplade, skabe fra Reform og med indbygget vaskemaskine, 3 gode soveværelser, som alle ligger ud til stille gårdhave. Lejligheden blev renoveret i 2019, hvor man flyttede køkkenet ind i spisestuen, så man i dag har et formidabelt nyt køkken-alrum i bedste kvalitet fra Køkkensnedkeren med flotte marmorbordplader, quooker og alt i hårde hvidevarer. Fra køkken-alrummet er der dobbelte fløjdøre til hyggelig opholdsstue med special håndbygget reol lavet af Guld og Løvenholdt.

Smuk herskabslejlighed i den helt rigtige stil.

Velkommen til Åboulevard 13, 3.th.