" />
Asgårdsvej 8, 1811 Frederiksberg C

ENESTÅENDE BELIGGENHED PÅ STILLE LUKKET SIDEVEJ TIL FREDERIKSBERG ALLÉ - SAMLET 320 KVM.

Ejendommen er beliggende på en af de bedste og mest attraktive adresser på Frederiksberg. Vi er på en stille lukket sidevej til Frederiksberg Allé ved Betty Nansens Teateret med Frederiksberg Have lige om hjørnet. Man må i den grad sige, at vi er i hjertet af Frederiksberg. I kort afstand har man bl.a. det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, Metroen og kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Ejendommen er en pragtfuld herskabsvilla, hvor selve teaterdirektør, Betty Nansen, havde sin private bolig i 1930'erne og frem til hendes død i 1943. Ejendommen er opført i den helt rigtige stil med mange smukke originale detaljer. Planløsningen rummer mange muligheder til både den store familie med brug for mange værelser eller den, der blot nyder pladsen med flere stuer en suite. Underetagen er usædvanlig høj og er i sig selv en ekstra etage i ejendommen til meget mere end blot kælder, da den ligger i samme niveau med indgangspartiet. Det er oplagt som teenageafdeling, kontor, hobbyrum og vinkælder. Køkkenet kan nemt flyttes en etage op, så man får et stort køkken/alrum, og der dermed kommer en god sammenhæng imellem stuerne og køkkenet.

Huset er samlet 320 m2 inkl. underetage på 110 m2.

Til ejendommen hører en lille hyggeligt have til den travle familie, som er anlagt med fliser og hyggelige blomsterbede.

En enestående beliggenhed, der sjældent kommer til salg.

Velkommen til Asgårdsvej 8