Dr. Abildgaards Alle 13, 2. th., 1955 Frederiksberg C

FLOT RENOVERET HERSKABSLEJLIGHED MED STOR NYERE ALTAN - PERFEKT STILLE BELIGGENHED I HJERTET AF FREDERIKSBERG C.

Ejendommen er beliggende i smørhullet af indre Frederiksberg ved den grønne cykelsti og indenfor kort gå-afstand har man både metro ved Frederiksberg Centret, indkøbsstrøget på Gl. Kongevej, det kulturelle miljø på Frederiksberg Alle og de gastronomiske oplevelser, som Frederiksberg byder på. Af grønne oaser har man både Frederiksberg Have og Landbohøjskolens park indenfor kort afstand.

Veldrevet mindre ejendom med et godt naboskab. Ejendommen har en flot præsentabel nyrenoveret indgangs - og opgangsparti med smukke dekoreret vinduer og nye sikringsdøre både til lejlighedens for og bagtrappe. Ejendommen gennemgik en større renovering i 2016 hvor ejerforeningen fik renoveret murværket og de originale kernetræsvinduer. Ejendommen har endvidere fået nye faldstammer for ca. 10 år siden. Til ejendommen er fælles vaskeri imod betaling, hyggelig grøn gårdhave med cykelskur, borde og stole og plads til børnenes udfoldelse samt brugsret til 2 gode depotrum i kælderen.

Flot renoveret herskabelig lejlighed i den helt rigtige stil med smukke højloftede rum med detaljerede stuklofter, hyggelige radiatorskjulere, massive parketgulve, originale fyldningsdøre samt El er indfræset i væggene. Lejligheden er renoveret med lækkert nyt snedkerkøkken i 2019 fra Handcrafted Interior med 30 mm jura grau marmor bordplade og alt i hårde hvidevarer. Lækkert badeværelse i god størrelse med Italienske klinker, gulvvarme og indbygget vaskemaskine og tørretumbler. Entre med integreret håndbygget snedkerbænk, børneværelse, forældresoveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til stor nyere altan til gårdhaven samt smuk spisestue med dobbelt fløjdøre til stor opholdsstue.

Velkommen til Dr. Abildgårds Alle 13, 2.th.