Frederiksberg Alle 98B, 3. th., 1820 Frederiksberg C

LÆKKER TOTALRENOVERET LEJLIGHED MED ELEVATOR, SOLRIG ALTAN OG PARKERING PÅ SOLSIDEN AF FREDERIKSBERG ALLÉ!

Vi er på en af Frederiksbergs absolut bedste beliggenheder - solsiden af Frederiksberg Alle uden genboer. Her er et pragtfuld lysindfald og et betagende kig ned ad Frederiksberg Allé og den naturrige udsigt over Frederiksberg Kirkegård. Lejligheden ligger i hjertet af Frederiksberg. Indenfor kort afstand har man bl.a. det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, Metroen og kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Smuk moderne ejendom fra 1999 med elevator, pragtfuld grøn og solrig gårdhave med fælles havemøbler, brugsret til kælderrum samt mulighed for leje af p-plads i ejendommens P-kælder.

Lejligheden fremstår imponerende og totalrenoveret med et pragtfuldt lysindfald i den sydvendte stue. Lejligheden blev total renoveret i 2018 med flotte nye egetræsgulve, lækkert nyt badeværelse med gulvvarme og indbygget vaskesøjle. Gæstetoilet er opført i samme stil. Elegant køkken fra Svane med quooker og alt i hårde hvidevarer - herunder bl.a. vinkøleskab, kombineret mikroovn, dampovn og almindelig ovn, induktionskomfur, etc. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den store lyse opholdsstue med store vinduespartier, som giver et pragtfuld lysindfald i den dejlige lejlighed. Fra stuen er udgang til en skøn sydvendt altan. Foreningen ansøger p.t. kommunen om at udvide altanerne.

Dette er en lejlighed ud over det sædvanlige til køberen, der vil have det hele.

Velkommen til Frederiksberg Alle 98B, 3.th.