Grundtvigsvej 18, 2. TH., 1864 Frederiksberg C

ENESTÅENDE TOTAL RENOVERET HERSKABSLEJLIGHED I DEN HELT RIGTIGE STIL - GOD STILLE BELIGGENHED I HJERTET AF FREDERIKSBERG C - DER ER VEDTAGET PÅ GENERALFORSAMLINGEN AT GÅ VIDERE MED ALTAN PROJEKT

Særdeles attraktiv beliggenhed på stille ensrettet vej, tæt på lækre specialbutikker på Gammel Kongevej og Frederiksberg Centret. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Biografen og Metro ved Frederiksberg Centret ligger ca. 500 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Landbohøjskolen med den hyggelige have ligger rundt om hjørnet, og Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Smuk hvidpudset ejendom fra 1906 med præsentabel indgangs- / opgangsparti. Ejendommen fremstår særdeles veldrevet, og i god velholdt stand med nyt skiffertag fra 2012, stigestrenge skiftet i 2004/2018, og god kælder der blev renoveret i 2017/2019. Der er pt. nedsat et altanudvalg i ejerforeningen, som arbejder på et altanprojekt i samarbejde med altan.dk. Projektet ikke vedtaget endnu. Til ejendommen er der plads til cykler i gården, og der er brugsret til pulterrum kælderen.

Enestående total renoveret herskabslejlighed i den helt rigtige stil, med smukke højloftet rum med detaljeret nedrenset stuklofter, hyggelige høje paneler i spisestuen, fyldningsdøre og flotte originale egetræsgulve. Lejligheden blev gennem renoveret i 2017, hvor der blev opført et lækkert nyt badeværelse med vaskesøjle og varme i gulvet. I Badeværelset er der vindue, så det giver et bedre lys og lettere at udlufte. Nyt charmerende køkken i New Yorker stil med fritliggende mursten, og med indbygget quooker. El i lejligheden blev udskiftet i 2018. Lejligheden er særdeles veldisponeret med rumlig møblerbar entre, 3 gode værelser, og 2 elegante stuer. Lejligheden har et dejligt lysindfald, da alle stuer ligger sydvendt.

Velkommen til Grundtvigsvej 18, 2.th.