" />
Carit Etlars Vej 6, 3., 1814 Frederiksberg C

STILLE SIDEVEJ TIL FREDERIKSBERG ALLE - PRAGTFULD LYS HERSKABELIG LEJLIGHED MED DEJLIGT STORT KØKKEN/ALRUM MED UDGANG TIL SYD-/VESTVENDT ALTAN.

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende by-liv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Metroen på Frederiksberg Allé ligger 5 minutters gå-gang fra ejendommen.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og social i det omfang, man har lyst. Til ejendommen er en utrolig hyggelig gårdhave med dejlige grønne omgivelser, urtehave og skøn solterrasse med borde og bænke.

Pragtfuld herskabelig lejlighed i den helt rigtige stil. Lejligheden fremstår særdeles indbydende og velindrettet med hyggelig opholdsstue med dobbelte fløjdøre til dejligt, flot og stort køkken/alrum fra Invita med corian bordplade, hyggelig brændeovn og med udgang til skøn syd-/vestvendt altan. Stort elegant badeværelse med indbygget vaskemaskine, gæstetoilet,forældresoveværelse med indbygget skabsvæg samt 3 gode børneværelser.

Lejligheden ligger øverst oppe uden trinstøj fra overbo og fremstår i flot indflytningsklar stand med ovenlysvinduer, som giver et dejligt lys i lejligheden.

En perfekt lejlighed til den store familie, som ønsker at bo på en af Frederiksbergs bedste adresser.

Velkommen til Carit Etlars Vej 6, 3.