" />
Smallegade 39, 1. th., 2000 Frederiksberg

SYDVENDT ALTAN MED SMUK NATURRIG UDSIGT TIL VILLAKVARTERET OG FREDERIKSBERG HAVE.

Atmosfærefyldt klassisk lejlighed i den helt rigtige stil med flotte stuklofter, fyldningsdøre, egetræsgulve og et tvist af New Yorker stil med den fritliggende murstensvæg. Lejligheden blev renoveret i 2018 og fremstår i flot, indflytningsklar stand med flot nyere køkken fra 2018 og med direkte udgang til skøn sydvendt altan med naturrig udsigt til villakvarteret ved Steen Blichers Vej og Frederiksberg Have. Stort smagfuldt badeværelse med kar - ligeledes fra 2018. I badeværelset er der vindue, så det giver et bedre lys og god udluftning. 2 skønne stuer med dobbelte fløjdøre og et dejligt soveværelse. Lejligheden er særdeles veldisponeret, så den kan anvendes til familiebolig eller den perfekte delelejlighed.

Ejendommen er beliggende midt på Frederiksberg - kun få hundrede meter til naturrige omgivelser i Frederiksberg Have. Fra lejligheden er der hurtig adgang til gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter på Smallegade, Frederiksberg Centret, biografen og den nye- og gamle Metroring ved Falkoner Allé.

Ejendommen, der er opført i 1888, fremstår i klassisk Frederiksberg-stil, beklædt med gule mursten og flot dekorativt indgangsparti. Ejendommen råder over en hyggelig sydvendt gårdhave og for beboerne er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, skralderum samt depotrum i kælderen.

Velkommen til Smallegade 39, 1.th.