Dr. Priemes Vej 16, 2. th., 1854 Frederiksberg C

Pragtfuld nyere lejlighed med stor vestvendt altan, elevator og mulighed for parkering - Bedste beliggenhed i hjertet af Frederiksberg C

Vi er på en af Frederiksbergs absolut bedste beliggenheder, på hjørnet af Frederiksberg Alle og Dr. Priemes Vej hvor ABC teateret tidligere lå. Lejligheden ligger i hjertet af Frederiksberg. Indenfor kort afstand har man bl.a. det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, Metroen og kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Smuk nyere ejendom opført i 1999 hvor alt omkring komfort er gennemtænkt, med niveaufri adgang via en rummelig elevator. Hvis man vælger at bruge trapperne, vil man opleve masser af plads og lys, ligesom materialevalget udstråler kvalitet. Udearealet er dejligt grønt med 2 skønne terrasser, så der er mulighed for, at de voksne kan sidde og få en snak med naboerne og børnene kan lege frit. Der er endvidere brugsret til kælderrum og evt. mulighed for at leje p-plads i kælderen.

Lejligheden fremstår særdeles velindrettet med dejligt spisekøkken i åben forbindelse med dobbelte døre til stor kombineret opholds- og spisestue, som giver et godt sammenhæng og lysforhold mellem de to rum. Entreen er rummelig med indbygget garderobeskabe og fungerer som fordelingsgang til flot velfungerende badeværelse med gulvvarme og indbygget vaskemaskine. To gode soveværelser. I forældresoveværelset er der indbygget skabsvæg.

En perfekt senior bolig eller til familien der ønsker luksus i hverdagen.

Velkommen Dr. Priemers Vej 16, 2.th.