" />
Gustav Johannsens Vej 30, 2000 Frederiksberg

Pragtfuldt rækkehus på 278 etagemeter med eventyrlig have - Indrettet med mulighed for 1 eller 2 familier

Gustav Johansens Vej er en hyggelig villavej, med smukke gamle villaer og rækkehuse fra begyndelse af 19-tallet. Vejen er præget af gamle træer som giver en hyggelig stemning til området. Rækkehuset er beliggende centralt på Frederiksberg, i gå afstand til den attraktive Lindevangsskole, gode daginstitutioner, idræts faciliteter ved KB hallen og Frederiksberg Idrætspark, gode indkøbsmuligheder med hyggelige specialbutikker og dagligvarebutikker, samt offentlige transportmidler ved Peter Bangs Vej og busforbindelser ind til City.

Pragtfuldt rækkehus på i alt 266 etagemeter fordelt på 4 etager. Ejendommen anvendes i dag som generationsbolig, men kan let anvendes som 1. families hus. Ejendommen er opført i 1928 i smuk klassisk 30'er stil med mange fine detaljer.

Ejendommen er særdeles velindrettet med præsentabel entre og indgangsparti. Pænt køkken, 2 skønne stuer med hyggelig karnap og dobbelte fløjdøre. Særdeles lys anvendelig havestue med dejlig udsigt til haven. Havestuen ligger i åben forbindelse med stuen og køkkenet, så det kan anvendes som et dejligt stort køkken alrum. 1. salen har oprindelig 4 soveværelser, men anvendes i dag som 2 værelser og et stort køkken alrum. Køkkenet kan let nedtages, og der kan etableres 2 værelser hvor køkkenet pt. ligger. På 2. sal er indrettet en charmerende stor stue på 40 m2 med loft til kip og fritliggende bjælker. Rummet er ikke godkendt til beboelse, men særdeles anvendelig, som stue eller teenager afdeling. Kælderen er tør og højloftet med pænt gæstebadeværelse, vaskerum, værksted, viktualierum, depotrum. mv.

Til rækkehuset er eventyrlig særdeles velanlagt have, med hyggelige blomsterbede, gamle frugttræer og solterrasse, som bidrager til et fantastisk udeliv om sommeren. Haven er anlagt med praktisk cykelskur i forhaven, 2 skure til haveredskaber og opbevaring og et drivhus for den have interesseret som ønsker økologiske grønsager.

Velkommen til Gustav Johannsens Vej 30