" />
Gammel Kongevej 87, 2. th., 1850 Frederiksberg C

SMUK OG SÆRDELES ATMOSFÆREFYLDT HERSKABSLEJLIGHED MED STOR SYDVENDT ALTAN

Ejendommen er beliggende midt i Frederiksbergs smukke og charmerende indre, hvor man vil opleve et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter, så snart man træder ud ad sin gadedør - herunder bl.a. Værnedamsvej med den næsten parisiske restaurantstemning. Man befinder sig også dejligt tæt på de rekreative områder. Det gælder både søerne og Frederiksberg Have. Desuden kort til metroen på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på syv minutter.

Smuk bevaringsværdig ejendom fra det 19 århundrede med pæn ny renoveret opgangs- og adgangsparti, Til ejendommen er sydvendt lukket gårdmiljø som pt. fremstår asfalteret med plads til cykler og legene børn. Ejerforeningen har planer om at renovere gården med grønne arealer, cykelskure og solterrasse, så man får en levende grøn gård med plads til legene børn og områder hvor de voksende kan nyde sommerens varme timer. Til lejligheden er brugsret til 2 loftsrum.

Pragtfuld atmosfærefyldt herskabslejlighed i den helt rigtige stil, med smukke højloftet rum med detaljeret stuklofter, hyggelige høje paneler i spisestuen, fyldningsdøre og flotte originale egetræsgulve. Lejligheden blev gennemrenoveret i 2017, hvor sælger flyttede køkkenet ind central i lejligheden, så man i dag har et pragtfuld stort køkken-alrum med udgang til solrig sydvendt altan og til stille gårdhave. Køkkenet ligger i åben forbindelse med utrolig hyggelig spisestue med smukke høje paneler og dejligt kig ned af Forhåbningholms Alle. Fra spisestuen er dobbelte fløjdøre til rummelig opholdsstue. Børneværelse, fordelingsgang og flot badeværelse i lyse klinker med vaskesøjle og varme i gulvet. I Badeværelset er der vindue, så det giver et bedre lys og lettere at udlufte. Stort forældre soveværelse med adgang til kontor / mindre børneværelse. Såfremt der er behov for et ekstra værelse, kan køkken alrummet opdeles, så man får et ekstra soveværelse.

Velkommen til Gammel Kongevej 87, 2.th.